Inga barn gjorda här..

Här har det varit dött ett tag nu! Men är hemma nu! Fotbollen och träningen måste jag ju ta tag i så nu ska jag vara hemma för det mesta! Vill dock åka till götet, vet inte om jag vill festa eller om jag vill till liseberg..eller kanske bägge ? :)
Igår startade jag min bantningsveckan iaf. En vecka med fettsnålmat, inget godis eller chips...Kommer aldrig klara det. Men jag ska iaf försöka till fredag. Just det! Jag har typ äntligen blivit frisk! :D så i morgon ska jag palla mig iväg till gymmet för att köpa ett halvårskort igen :) Ha saknat gymmet och speciellt fotbollen!

Annars i dag har jag hunnit med två lite längre promenader, en själv på morgonen och en med jennsan. Nu har jag stekt lite och ska snart sätta i gång o städa. Jag städar jämt när jag är ensam hemma. Sjukt, som i går, en lördag! Rensade ut ett rum och plockade med det hela kvällen, EN LÖRDAG! Jag börja ju bli gammal...

/Malin



Härlig sommar!

Haft en riktigt bra sommar! Började med öland (midsommar),cypern med Jennifer, stugan med både elin o linnea, sen malmö, som va riktigt bra! Både bra shopping och bra fest! :) Det enda som ha förstört min sommar är min hals. Älskar att träna vilket jag inte ha gjort något i sommar. Ska till sjukan i morgon, få hoppas att man få nåt som hjälper.

Annars i veckan händer det inte mycket, ska lägga mest kraft på att bli frisk. Ska även ta hand om huset, för mami och papi sticker ner till stugan i två, tre veckor nu. Ska bli lite skönt att vara själv, ha ju hunden kvar här hemma :)

/Malin

Latar (sjuka) dagar

Ha varit sjuk sen veckan i cypern nu. Börja bli lite less på det. Längtade efter träningen i cypern och nu ligger man bara är i stugan. Börja tappa de få muskler jag hade...blä. Ska iaf baka muffins i dag! Ha varit inne i kristianstad med jennie o crille i veckan och shoppat lite :) Blev en tröja, ett par shorts och en kavaj ! SKa bli mer kläder i malmö, som jag och linnea sticker till på fredag ! :) Ska bli härligt att festa lite! Få hoppas att malmöstad ha bra utbud på festställen bara ;)

/Malin




Jag och Linnea, fulla på utposten i tvåan :P

Äntligen!

Ny mobil :) Blev en samsung galaxy S2 ! Skönt att vara med i ligan igen..kände mig lite efter med en "vanlig" telefon med knappar, men nu så. Ha inte börjat att leka med den än, men skulle nog bli regn i morgon så ha ju något att göra då ;)

Jag nämner inget om fotbollen. Vi blev helt enkelt utspelade. Nog om det!

Annars ha dagen varit bra! Ätit ute med mami och papi, åkte till karlshamn, åkt till kristianstad och till hälleviken. Innan blev det fotbollen då och huvudvärk :S så ska väl hoppa ner i min bädd !

/Malin






hotellet

Jag saknar vetlandas statshotell ! :P jag är störd. Fast va as längesen jag va ute där och det skulle vara lite kul att få se alla gamla vetlandabo igen ;) Vill bli så där roligt full och bara göra en massa sjuka saker ! :P Fast jag ha sagt till mig själv att ta det lugnt med alkoholen nu i två veckor o bara träna. Kommer inte att klara det, eftersom linnea kommer som sagt ner nästa veckan. Fast det är ju faktiskt sommar, då få man njuta lite! :)



saknar...

,..fotbollsträningen. Ha åkt bort själv nu i några dagar o skotttränat, sprungit och kört styrka. Fast är inte så kul att göra det själv. Eftersom jag inte kunde spela de två sista matcherna så är jag så sjukt taggad inför fotbollsstarten igen! Få bara hoppas att skitknäet håller säsongen ut, sen bli det nog operation. Nog om fotboll.

Igår fick malin en sån lust att bara göra av med pengar. Så jag stack in till sölvesborg för att storshoppa...Jag fick inte med mig något hem! Hittade verkligen ingenting. Visst det va bra att jag höll i pengarna, eftersom jag vill hitta på lite annat i sommar men något kunde jag väl ha hittat. Jag bli så..lycklig i hela kroppen när man har hittat något som man verkligen är nöjd med. Haha jaa jag är tjej.

I dag blir det en lugn dag iaf :) kanske åker hem? och sen redan på torsdag åker tillbaka :P Min moster som ha varit här åker hem idag så fundera på att åka med henne och sen åka med brorsan o jennie tillbaka :) Få se hur det blir !


/Malin

underbara sommar !

Jag njuter nu! Min sommar har börjat så bra! :) Cypern och nu stugan, där jag verkligen bara slappna av :) Ha inga jätte stora planer vad sommaren kommer att erbjuda mer, men blir åhus på fredag, nästa vecka kommer linnea ner till stugan så blir nog nån utgång och kanske malmö :) Sen hoppas jag på en gbg-tripp lite senare i sommar ! Allt är verkligen perfekt...eller nästan iaf :P

Cypern va underbart! riktigt fina stränder, havet va underbart, trevligt folk, och god mat! Det jag känner är att jag tycker det är kul o festa o så men jag njöt mer av att bara ta det lugnt o sola och bada. Visst vi festade och hade as skoj men jag känner att jag inte riktigt ha det behovet att festa hela tiden, utan även njuta av att man är hemifrån och få ha semester :) Nästa resa så vill jag åka till ett paradis och lägga mer pengar på att miljön är underbar än att åka till ett festställe. Fast visst, jag skulle ha klarat mig på 2 000 nere i cypern. Man blev verkligen bjuden på allt. Om vi inte skulle ha ätit ute varje dag o shoppat så skulle jag klara mig lätt på 2 000 ;) Skönt o vara tjej ibland!

Vi träffade iaf några riktigt sköna killgäng där nere :) Första kvällen fick vi följa med på en barrunda med två killar som jobbade där nere. Blev en billig fylla :P Gick igenom flera barer och blev bjudna i samtliga.

Sen träffade vi några sköna killar på hotellet som vi hade några förfester med. De va även snälla o hängde med mig till havet medan en viss person låg hemma på hotellet och inte mådde så bra ;)

Slutsats: Älskar cypern! Kommer att åka dit igen!



RSS 2.0