mycket att göra!

Den här dagen ville jag bara njuta av! Typ gå och köpa nån cider sätta mig på altanen och njuta. Kanske bli så ikväll klockan elva då men Malin kommer att vara riktigt stressad i dag. Först jobba och njuta där :) För det kommer jag att göra! Sen måste jag ner snabbt till staden för att handla; solbrillor, KLÄNNINGAR!!!, trosor, body lotion, solkräm och lite annat smått och gott. På två timmmar ska jag hinna köpa det. Sen när jag kommer hem mååste jag börja att packa. Jag är verkligen sämst på att packa. Ta alltid med mig typ 10 kilo mer än vad jag behöver. Ska iaf försöka tänka att jag ändå inte kommer att använda allt. Gick inte jätte bra när jag började lite lätt igår, packade ner typ 6 linnen! Jag kommer ju inte att använda det...Sen insåg jag att jag inte hade några klänningar! Bara höstklänningar, så fick lite panik! Måste hitta några fina sommarklänningar idag!

Jaja om typ 9 timmar har jag sooommarlov! (Arbetslös) :D Om typ två dygn är jag i cypern :D


/Malin



matchdag!

Idag blir det att följa med och titta på när laget ska spela skiten ur rödsle! Jag är lite störd som åker buss i typ 1½ timme för att sedan sitta helspänd och svära satan.. Jag bli aaas nervös när jag sitter jämte, som typ igår på derbyt mellan ff och gif. Inte kul för de som sitter jämte mig. Jaja känner mig lite piggare nu på morgonen iaf :) Fast jag ha sovit riktigt dåligt. Drömt en massa sjuka drömmar.


Känner att mina inlägg bli tråkigare o tråkigare men försöker iaf :P

/Malin

blandat skit.

usch jag eller främst min kropp mår inte bra. Kan knappt äta något. Känner mig snurrig efter helgen och vill bara ligga och dö . Fast det är det jag gör på jobbet typ. Började jobba vid halv tio innan de sov jag, stekte i solen och läste bok. Nu är vi klara med det vi hade så bli väl samma som innan då.

När jag kommer hem ska jag tvinga mig själv att städa rummet och slänga i allt som ska tvättas i tvättmaskinen för att sedan börja packa inför resan :) Är faktiskt inte jätte taggad. Blev mycket alkohol i helgen och lite sömn. Fast snackade med en från laget igår som nyss kom hem från cypern. Hon sa att det va så sjukt underbart och de festar satan där nere! Finns ett äventyrsbad som typ är som liseberg fast på vatten då! Jag och Jennifer kommer att älska det  ;)

/Malin

Ensam hemma

Jaha nu stack mammsen och pappsen och bobby ner till stugan.. så känns lite ensamt här. Kan tycka att det är rätt skönt ibland men inte nu för tiden. Ringer typ alla jämt nu och vill tjabba men ingen verka vilja prata med mig??..jaa jag kanske är tråkig men lite kan de väl stå ut med ;)

I morgon efter jobbet så kommer jag att njuta satan! Då känns det verkligen som jag ha semester. Ha ju fyra dagar kvar efter i morgon, men den veckan kommer jag inte bry mig ett skit om ! Kommer bara se fram mot fredagen :D Cypern, cypern. Meen så slog det mig...vad fan ska jag göra efter resan? Alla jobbar och jag måste spara mina pengar. Hmm. Liseberg och malmö måste det bli i sommar iaf :)

Nu kommer jag inte skriva mer fram till söndag! ciao ciao

/Malin





sex!...

..arbetsdagar kvar nu! Fy fan vad underbart! Fast kommer att vara mina sex längsta arbetsdagar. Igår t ex, gjorde vi inget(!) till klockan kvart över ett! Jag lyckades somna 20 min sen satt jag och gäspade hela jävla dagen. Skicka hem oss med lön! :P

Jaja 1 ½ dag kvar nu innan midsoooommar :) Ska bli sjukt mysigt...mysigt kanske är fel ord men sjukt...kuligt :D

Knäet kanske jag bör ta upp! Känns hur mycket bättre som helst! Blev inte sjukhuset igår eftersom akuten öppnade vid tio?? Sjukt ju...Jaja ska upp till mitt sjukhus här i shetlanda idag. De kommer inte att göra något, men men kanske skicka upp mig till eksjö. Ska överdriva satan ha tränarna sagt så jag få hjälp med det :P


/Malin



Fotbollssäsong över...

..innan hösten iaf. Blev skadad när jag äntligen fick vara med o lira i b-laget. Drog med mig mamma,pappa och Elin tidigt hem från stugan, som inte blev allt för glada för det. Sen sätter jag mig direkt när vi ha kommit hem för att åka till waggeryd och spela match. Jag värmer upp, känner mig riktigt pigg i benen! Ska spela mittfält där jag trivs bäst! Spelar fem min, sen PANG! Funderade faktiskt på att fortsättta spela, men hör Puttes röst,- Byt , byt , byt , vi ha match i mon.  Så gå faktiskt självmant ut?! Ha aldrig hänt innan :P När jag sedan stelna till så gjorde jag nog rätt val ändå. Hoppa på kyckor igår men skippa nog de i dag, känns faktiskt mkt mkt bättre! Fast ha lovat att sticka upp till sjukhuset. Blä. Tur att man ha så positiva föräldrar oxå. Så fort pappa såg mig så sa han japp där va den fotbollen. FF:s tränare sa att nu kommer jag vara borta ett år! Snälla människor...

Va iaf bra i Mjällby =) Vi shoppade rätt mkt både jag och Elin :) Det va mysigt :P Köpte inte det jag skulle men nästan..

ett par shorts

ett linne

en magtröja/t-shirt

en träningströja

en klänning

en body lotion - kokos :)

puder, borste

en fotboll

:D Jag är nöjd iaf


/Malin

Shooooppa :D

Jaa ! :D

Jag ska köpa :

kokos body lotion på body shop! (luktar sjukt gott)

solbrillor (riktigt bra, typ några på synsam)

Minst två klänningar

ett par shorts

Sen få vi se vad jag hittar...fast är lite rädd att jag inte kommer att hitta något för jag är så glad för jag äntligen ska shoppa :P Vilka problem jag har. Ibland är jag lite för tjejig.


/Malin



svett

Blev milen igår ändå :) Va ju tvungen att kolla om jag bara hade tur förra gången eller om jag verkligen kunde springa en mil :) Det kan jag! Så nu ska jag börja med jobbiga intervallträning ist. Undra hur mycket jag kommer att svettas då! Asså igår efter löpningen...Helt sjukt att man ens kan svettas så mycket. Den rann från armar , ben, mage, rygg ! Hade tänkt o köra lite styrka efter..men skämdes! Haha blev bara några situps o kissande hunden sen stack jag.

Idag ser dagen ut som resten av veckan...jobb, ut med hunden, träna...Jaja snart är det slut på det! Sommarlov snart! :D


/Malin

Nöjd

Haha hittade ett usb- minne i en låda. Haha fy vilka bilder jag ha tagit! Hittade den här..Kommer ihåg vad nöjd jag va med mina första klackskor! Det här var innan första årsfesten med hv gif. Hittade lite ...annolunda bilder oxå. Haha rätt kul att kolla på allt nu efter ett tag XD

Jaja nu ska jag tebax till jobbet :(

/Malin






16/17 år gammal :P

Ett år sen...

...jag stekte i solen i Grekland, ett år sen den eviga singeln inte var singel längre. Sjukt vad tiden går.

I dag ska jag inte jobba efter mitt jobb, utan sticka ut med hunden först sen gymmet! :) Hinner bara dit på onsdagar...lite tråkigt, men men. Bli löpning iaf, tror inte jag palla en mil, ha lite ont i halsen så ska ta det lugnt.

I dag är det oxå en smaldag! När man är rätt nöjd med sin kropp, vill säga :) Jag ser rutorna i dag! Ni kanske inte se dom men jag gör det ;) Man känner dom iaf (och se dom!). Jobba på lite extra så kanske kanske kanske (jag tror inte det, men kanske) jag kan ha några "riktiga" rutor i cypern :) De lär ju ändå försvinna där nere direkt..hade inte tänkt att träna så mycket mer än att dansa lite ;)

11 dagar och tre timmar kvar nu :)


/Malin



Hällevik/mjällby

Blir stugan till helgen med Elin :D Vi ska shoppa massa i kristianstad..iaf jag =) Ska bli en massa sommarkläningar :) Sen ett par skor kanske (A). Nee inga skor ! Synd att det inte skulle bli så fint väder bara..eller såg ut så idag iaf. Fast då ha man ju ännu mer anledning till att shoppa ;)

Annars består veckan som vanligt av, jobb, äta, träna, sova... Ännu mer jobb blir det..Ska göra som jag gjorde igår, åka direkt till mammas jobb och jobba där efter mitt riktiga jobb. Fast det funkade rätt bra:) Jobbade bara till halv sex så blev bara 1,5 h där.

/Malin

Släkten är ...snusk?

Fan jag sov till elva i dag!! Jag är fortfarande trött och känner mig bakis (fast jag inte drack något igår). Känner mig faktiskt lite hängning. Åh neej, jag hinner verklingen inte att bli sjuk! Vaknade med täppt näsa och näsblod? Usch, det är ju lördag och jag ska ju njuta för fullt av min lediga tid.

Igår fick jag en speciell känsla när jag gick och grattade elin som tog studenten igår. Jag rös typ av stolthet! haha låter som en mamma. Men hon har varit så sjukt duktig under dessa tre år! Hon förtjänar verkligen att få njuta av sin student! :)
Efter Elin åkte jag upp till Emma i jkpg :) Hon är så sjukt skön tjej! Cool är nog rätt ord för henne. Hon kör stenhårt på sin stil och jag gillar det!

Kvällen annars bestod av som det alltid gör där uppe med släkten - snusk. Helt sjukt vad alla sätter igång och så fort någon sa något så drog alla paralleller till snusk. Fast blev en hel del skratt så det gillas :)


/Malin

skriva av sig...

Behöver skriva av mig lite...

Jag är en person som tänker lite för mycket. Det dumma är bara att jag tänker att andra ska tänka ut vad jag tänker. Hängde ni med? Aja iaf vi tjejer tänker typ likadant...nästan alla då. Vissa tänker mer som killar. Killar tänker det som man säger till dom, vilket egentligen är rätt, men ändå helt fel. Om nån fråga är du sur, när man typ inte säger något och visa med sitt kroppspråk att man inte är så glad, så säger man ju för det mesta alltid - neej jag är inte sur, för det borde väl personen märka att man är eller??
Ofta, så tänker killen då (det känns som de tänker så iaf), okej vad bra då släpper vi det. Sen finns det några tjejer som är exakt likadana. Som inte riktigt kan läsa av eller tänka för sig själva - aa hon kanske är sur för jag har gjort något..eller inte gjort något. Japp vilka problem va ;)
Ne men det kan vara så sjukt skönt att veta när vissa personer gör sina val i livet. Det bli lättare för de andra runt om att veta hur de själva ska agera.

Blev ett tag där man inte funderade något på vad som hade varit, men så kom ett sms och man va tillbaka till funderingarna. Men nu har jag bestämt mig! Jag ska inte bara vänta på att andra ska göra sina val utan jag gör mina val här i livet oxå. Jag ska inte tänka mer.

Ni behöver inte bry er om inlägget, va bara tvungen att få ut mig. Så nu är jag tillbaka ! :)

Jag ha inte tänkt så mycket på midsommar eftersom jag har längtat så till resan till cypern. Men ju mer jag och Elin har diskuterat och snackat om öland ju mer längtar jag! Vi två kommer ha så sjukt kul! Ska bo i hennes husvagn på grönhag :D Hoppas att det bli riktigt bra väder så man kan bada o sola lite:) Sen ska vi själv klart dricka hela tiden ;) Jag är blivit så sjukt sugen på alkohol att det är lite läskigt! Vill dricka nu i helgen men ha ju match på söndag. Sen så tänkte jag hålla mig till midsommar. Bli mycket dricka där efter eftersom resan är typ helgen efter midsommar ..tror jag iaf ;)


/Malin




Milen

Invigde mina nya dojor med att springa milen! Aldrig blivit så svettig i hela mitt liv. Meen gud vad skönt det är nu efter. Hela linnet är blött av svett! haha fast fan vad nöjd jag är. Ha inte sprungit på riktigt länge så kändes bra att göra en urladdning :) Vann över henne jämte mig oxå! Kändes gytt ;) tävlingsmänniska - jaa.  Dom nya skorna gjorde att det kändes jätte lätt att springa oxå, så de få mer än godkänt:)

Nu resten av kvällen blir det en kvällspromenad med bobby och sen städa mitt rum, som är fullt med kläder över hela golvet. Sen ska jag lägga mig...Va lite trött i dag på jobbet :P

/Malin



Snygg, svettig, osminkad malin med sina nya dojor ;)

Motiverad

Varje gång jag kolla på fotboll och det lag jag håller på spela väldigt bra blir jag sjukt motiverad att försöka bli en bättre spelare! Det kvittar om det är som i dag svenska landslaget eller om det är några herrar som spelar. Vrf nämner inte jag några damlag? Joo för vi tjejer är faktiskt väldigt dåliga...Jag erkänner. Om jag få välja att titta på div.6 fotboll eller damfotboll, så väljer jag div.6. Dels då för de är bättre spel och att det kan hända vad fan som helst i en div 6 match. Ofta bli det bråk, nån utvisad och nån gör nåt sjukt mål eller miss ;) Sånt är kul!

Ska iaf börja satsa på lite löpning nu! Ha mest tränat styrka och sånt, men vill få upp flåset lite så i morgon åker jag bort till teamsportia och köper ett par nya dojor, löpaklocka och en ny fotboll :) Skulle vara kul om nån ville vara med och skjuta inlägg så jag kunde öva på att nicka ! Ha inte gjort mål på jätte länge...Förra matchen skulle jag lätt gjort det. Aja nog om fotboll och träning nu!

Åkte hem till Jennifer efter fotbollsträningen innan i kväll. Tänkte vara lite snäll så köpte med lite godis till sjuklingen. Trodde bara hon hade feber, men hon hade tydlingen magsjukan. Hon blev väl inte överlycklig av godiset. Men min tanke var ju faktiskt väldigt snäll :) På lördag ska hon och jag gå igenom resan! Ska bli så sjukt kul!! Se fram mot hela min sommar! Ha mkt planerat :)

/Malin



Skön helg

Så sjuk härlig, underbar helg! Dock lite småjobbigt att alla va så kära där nere... crille o jennie håller ju jämt på, men nu va ju tobias och denise där och pussades hela tiden. Inte nog med det så började mamma och pappa hålla på oxå! Jaha där satt man själv... Jaja annars ha det varit en sån skön helg, precis en sån malin behövde! Bobby och jag badade i havet oxå! Eller badade och badade kanske är att ta i, men jag gick ut till låren iaf!

Idag har jag bara slappat med att kolla fotboll och tränat fotboll. Nu blir det sääängen!

/Malin


Steeeeeeker

Vilket härligt väder! Sola fast jag inte får.. få inte göra det innan match men jag vill bli bruuun :) Synd bara att ingen kan komma hit och hålla mig sällskap:P vill bara snacka av mig lite :) Tänkte lägga ut en bikini bild nyss men jag såg kritvit ut i camen så nesh ;) Nee nu få jag sola en halvtimme till sen blir det att packa, tanka bilen och sen är det väl nästan dax för samling.

/Malin

Helg

Helt underbart med helg! Ska njuta för fullt. Vill bara åka ner till stugan och bara ...vara. Blir stugan i morgon efter matchen. För första gången i mitt liv så vill jag inte spela matchen. Vi var såå sjukt jävla dåliga förra matchen så jag ville sluta spela fotboll. Fick värsta utbrottet på träningen dagen efter oxå...Tränaren fick ta ett snack med mig. Usch hur kan jag gå in så hårt i ett spel? Vi spela ju fan bara div 3 men ändå så brinner jag så sjukt mkt för det. Aja hemma match i morgon mot egnarhem. Kommer bli en fysisk match tror jag. Aja nog om fotboll.

Har iaf varit hemma oss Hanna i min förra klassen och grillat :) Va jätte mysigt! Kul att träffa andra männsikor som man inte bruka umgås med. Blev dock väldigt trött nu så ska snart hoppa i sängen. Blir mammsen och pappsen säng idag ;) Älskar att breda ut mig :P

Fick hem mina skor i dag förresten. Ja, jag är störd. Ett par klackskor till. Ett par rosa. Fast vet inte ...Haha visst jag gillat dom, men de är fulsnygga. Rätt coola ändå. Sen blir jag ju kär så fort jag ser ett par klackskor så kan ändå inte lämna tillbaka dom. De passa bra med de andra skorna ;)

/Malin



RSS 2.0