Jorden runt någon?

Jag behöver helg igen. Hann fan inte med denna helgen. Mådde inte alls bra på fredan och lördan bara sprang iväg och om 23 min är det måndag igen och en ny vecka är på väg. Hallå livet bara försvinner bort. Nu vill jag ha någon utmaning, något nytt, spännande i livet. Kanske ska börja ta tag i livet och söka lite extra jobb för att spara ihop en slant som jag sedan kan använda för att resa jorden runt med :) Min kusin Joakim är ju nu i HongKong. Han och några vänner har varit på sjukt vackra platser. Något sånt måste man bara få uppleva. Vilket skulle passa perfekt nästa höst! Ett år uppehåll från studier och skit. Jag ska fan satsa på det! Synd bara att det kommer att bli svårt att få med någon. Många vill säkert hellre plugga, arbete eller så har de inga pengar. Men jag vill ge mig ut i världen! Jag vill se den med mina egna ögon. Någon på?

Helt okej

Det var en helt okej utgång igår. Hände inget särskilt och samma människor som alltid hänger på hotellet var där. Ja, nu är jag faktiskt vääldigt trött på Vetlanda. Jag tycker synd om alla människor som bor kvar här som är över 20. Jag skulle känna att jag inte har gjort något med mitt liv. Okej det är lite skillnad om man har träffat någon eller om man vill tjäna lite pengar innan man flytta, men om man bor kvar här utan flick/pojkvän och utan jobb då tycker jag synd om personen. Nu bara för jag skrev detta inlägg kommer jag säkert själv att bli kvar i vetlanda hela mitt liv och vara singel och arbetslös. Usch vilken mardröm. Min dröm är istället att flytta iväg , plugga , träffa många nya vänner (ha kvar mina gamla oxå :P ), träffa min blivande make (som är rik :P), jobba med något intressant, flytta in i en stor trea, skaffa hund, han fria, vi flytta till ett stort vit hus vid nån sjö, jag blir gravid, jag blir åter gravid, o igen, o igen. Sen blir jag hemmafru, reser mycket, dö pigg vid 93 års ålder ;) Haha okej lite överdrivet. Nee jag tycker det kommer bli as spännande att se hur mitt liv kommer att bli. Därför blir det en utmaning att flytta från vetlanda och utforska den stora världen utan mamma & pappa som alltid annars finns tillhands.
Men om jag ska flytta iväg och plugga någonstans måste jag börja att söka till högskolor nu. Vilket jag hade tänkt att göra idag. Ska söka lite här och var. Vet inte riktigt vad jag vill jobba med sen. Jag har alltid tänk på polis, men eftersom man inte få söka förren man är 20 så blir det lite problem, Ungdomar med missbruk tycker jag också skulle vara väldigt intressant och det finns en kurs i växjö/kalmar som man kanske kunde läsa. Idrottslärare lockat mig också. Hmm få väl se först och främst vilka man kommer in på :) Nu blir det fika!
Ciao


Tankeställare..

Igår hade vi en lektion som två tjejer i min klass höll. Den handlade om sin egna självbild och hur media påverka oss, utseendemässigt menar jag då. Jag fick faktiskt en riktigt tankeställare, fast vet inte om den blev positiv eller negativ. Jag mådde as dåligt iaf när jag gick hem och gick en lååång promenad bara för att rensa mina tankar.
Jag blev faktiskt rädd för mig själv. Jag tror jag är sjuklig utseende fixerad. Vi skulle beskriva hur drömtjejen och drömkillen skulle se ut. Det blev liksom att jag utgick från mig själv när vi skulle beskriva drömtjejen. Det blev så automatiskt. Jag tänkte på allt det jag vill förändra med mitt utseende. Näsan ska vara mindre, smalare höfter, mindre mage, mindre armar, smalare ben , lår , längre hår, större ögon, större bröst, smalare vader. Jag menar det låter faktiskt sjukligt. När vi iallafall hade fått beskriva drömtjejen och drömkillen fick vi skriva små positiva lappar till alla i klassen (som man fick göra när man var mindre).  När man då kollade runt på alla i klassen gick det upp ett ljus för mig. Alla ser verkligen helt olika ut och alla har faktiskt både "fula" och "fina" sidor. Jag tror alla tjejer och killar känner av pressen av att se bra ut, men vissa ha accepterat sitt utseende och lever faktiskt livet medan vissa (jag) går ständigt runt och fundera på hur man ser ut och vill ändra på sitt utseende hela tiden. Kan ta upp ett till exempel i går på lektionen. Tjejerna visade tre bilder på tre olika tjejer. En tjej med as vältränad mage, en tjej med lite mjuka former men smal då och viktoria beckham. Vi är 18 i klassen och 17 tog tjejen med mjukaformer och en tog viktoria beckham...gissa vem? Joo jag. Jag har liksom i mitt huvud att tjejer ska se ut som hon, d.v.s sjuklig smal, stora bröst. När sedan en kille i klassen frågade mig varför jag tyckte att viktoria såg bäst ut, kunde jag inte svara. Det sitter liksom bara i huvudet att hon ser bäst ut.
Nu när balen också närmar sig, varför tror ni inte jag vill gå balen? Joo min kropp. Och jaaa jag vet att det finns tjejer som är större än mig. Men jag vill kunna känna mig snygg , jag vill vara säker när jag går ner för den röda mattan, men just nu för tillfället kan jag inte det. Men som mamma sa till mig i dag - Det är bara att acceptera att du ha den kroppen du har, du kan inte ändra på den. Ja, jag håller med henne, varför går runt och må dåligt när man ändå inte kan ändra på det? Det är bara att det kommer att ta tid innan man kommer att acceptera den.
Sen tror jag att tjejer som har pojkvänner får en starkare och bättre självbild och självförtroende eftersom de få en bekräftelse att någon tycker om än och finns vid ens sida. Därför är det nog ganska vanligt att tjejer med dåligt själförtroende strula runt och söker bekräftelse av killar. Aja det var bara en liten tanke från mig.

Ikväll blir det iallafall utgång på Vetlandas statshotell ;) Haha det är rätt sjukt att vi har bara ett uteställe :S Börjar seriöst tröttna på Vetlanda, vill verkligen flytta och vidga mina vyer (heter det så). Fundera starkt på Göteborg, kalmar, halmstad och Kristianstad. Ska söka överallt så få man se vad man kommer in :) Nu blir det snöpromenad med vovven innan duschen, sminket och en ny paniktimme börjar om vad man ska ha på sig på kvällen.
Ciao



Ångesten smyger sig på...

Fan

lååång dag innan helg

Vi är typ den enda klassen som går till halv fyra på fredagar. Det är lite svinigt ... Ingen orkar ju med de två sista lektionerna eftersom man bara vill hem. I dag har jag iaf bestämt att jag ska inte få fredagsflumm som jag alltid annars få..Lycka till Malin!
Ciao


Askungen

Jag hade balen hysteri för ett tag sen, men sen när jag inte fick den klänningen jag ville ha, blev det lite nerlagt och jag var helt inställd på att jag skulle strunta i balen. Men nu då så gick jag in  på blocket och såg en rätt enkel (tråkig) gul klänning som kanske ändå skulle passa mig. Den var i rätt storlek och jag tror att gul skulle passa mig om jag sola innan balen. Frågan är då bara om jag vill lägga ut så mycket pengar på en dag? Jag menar vad är egentligen en dag på balen ?...



Fredagsmys

I morgon är det Äntligen fredag! Vilket betyder träning + promenad + mys i soffan. Dock inget godis..uuuh jag vill ha! Fast har faktiskt kommit över den värsta krisen nu så det är bara o kämpa på ;) Har tränat som fan denna veckan vilket känns himla bra :D Både sprungit, kört crosstraning, gymmat, kört styrka. Jag ville bara säga att jag är bra ibland :) Nu blir det plugg o sen sängen.
Ciao

Jag kan vara söt ibland :)


Tebax

Jag är tillbaka från min svacka hihi. Sitter i skolan och väntar på en viss Linnea. Vi ska gå och luncha ihop, vilket var väldigt längesen. Ska nog ta en kycklingsallad och mineralvatten...Okej jag skämtar, vi ska äta lunch i skolan. Det är falukorv o makaroner. Mmmm vad gott.. Alla i klassen har gått för att äta pizza eller Mcdonalsmat vilket jag varken har råd eller lust med att vräcka i mig. Visst låter jag nyttig ;) Kollade vad jag hade på mitt bankkort häromdagen.. 36:- stod det. Jag som skulle spara alla mina pengar. Det går rätt bra som sagt.
I morgon är det fredag vilket betyder jobbig skoldag, men helg därefter! Lyckan kan vara stor ibland.
Måste få skryta lite om mig själv hihi. I går tränade jag as mycket ! Först var det gymmet på morgon, vilket gick väldigt bra och jag tränade hela kroppen. Sen tog jag och Jennie en lång promenad på 1½ timme och sen körde jag crosstraning hemma, medan jag kollade på när Sverige tog ännu ett OS-guld :) Börjar fan tända på skidkillar snart ;) De tar ju medaljer hela tiden juu. Nee nu blir det falukorv och makaroner med Linnea.
Ciao


The End

Jag orka inte bloggar mer så nu tar jag en lite paus :)


Tjejkväll nån?

Jag är trött på att man stör sig på allt och alla. Tjejkväll någon kväll behövs, så man kan få snacka av sig! I helgen blir det dock utgång på lördag, vilken jag längtar starkt till :) Vill ut och skaka rumpa med vänner ! :) Skönt att jag köpte lite kläder på lovet så slipper man oroar sig för det ;) Nu blir det snöpromenad.
Ciao


OS

Seriöst vad kul det är med OS! Jag sitter och kolla på repriserna om, om och om igen. Mamma som inte alls är sportintresserad tycker att jag är dum i huvudet...Kanske jag är också. Meen guud jag älskar verkligen de rysningar jag får varje gång Sverige lyckas knipa någon medalj. Charlotte Kalla började, Björn Ferry fortsätter med ett OS-guld, därefter kom Anna haags OS-silver och sedan Anja Pärssons OS-brons som var helt otrolig. Sedan blev det dubbelrysning när Marcus Hellner tar OS-guld och Johan Olsson tar OS-brons.
Jag hoppas på flera rysningar av tre kronor och av curlingdamerna. Kanske kan få någon rysning av sprintstafetten också? Det återstå att se :)
Ciao




Så här kul kan Malin ha det.

          


         

Bobby var väl lagom road av kameran som blixtrade i bilen ner till stugan :)

Hemma aahh jaa, jag är hemma aahh

Ni ska sjunga rubriken hoppas jag att ni förstå.

Säljes: En trög hjärna

Jag orka inte med min hjärna. Vill någon ta över den?
Den är bra att ha ifall om du gillar att tänka mycket.
Köööp... eller jag ger bort den ! :)


Hahah

Vadå söta :) Kolla klipp!

http://www.youtube.com/watch?v=YkCoNyJIvDA

Duktiga Jag

I dag har jag varit effektiv :) Jag håller på att skriva ett arbete till idrott & hälsa b och sen har jag precis gjort malins köttfärssås som är väldig god ;) Snart blir det promenad med vovven och sen väntar träningen :) Behövs såna här dagar oxå . I morgon och hela helgen blir slappa nere i stugan. U N D E R B A R T !
Ciao

Ska man?..

Ska man orka hockeyn? Är typ 1 ½ timme tills den börjar. Ögonen börjar redan slockna, men jag skulle vara rätt cool om jag klarade att se hela matchen. Ska jag?...


Min snygging ska rädda Sverige till ett OS-guld :D

Nu ska det ske..

Nu j*vla ! Jag är taggad och nu ska det hållas, grrw :D



Rådgivaren, visst du..

Det var tänkt att jag bara skulle hänga med som rådgivare i dag till växjö, men blev visst lite shopping för min del..Blev två svarta kjolar, en body, ett par vita skor och en jeansjacka....Jag är nöjd iaf, få se vad mammi säger bara :P Nu blir det våffla :)
Ciao


Växjö

Idag blir det växjö med Hanna och Evelina :) Ha det!
Ciao


Hann med en snabb outfit ;)

Malin på hal is..igen ;)

Tuff, hal , rolig träning :) MongoMalin glömde ju självklart grusskorna så fick springa (glida) runt i löpaskorna. Gick väl så där för mig , men hela laget börjar spela som ett lag nu och det är riktigt kul på träningarna nu :) Hittade en bild på Hvetlandas gif hemsida , sen årsfesten. Det var en trevlig afton :)
Ciao



Har ni?...

Har ni vaknat med att eran högra arm känns som den är förlamad? Det gjorde jag idag..var sjukt läskigt :S Undra om det är normalt? hmm..


Midsommar bild från Öland :)

Mysdag, träning, OS-guld

Igår hade jag problem att komma in på min sida så blev inte mycket bloggande.. Igår var det iaf en helmysig dag! Först sov jag läänge sen städade jag upp rummet och sen gjorde jag kaffe och varm choklad. Därefter ringde jag Jennifer, Linnea och Elin för att ta en låång promenad med dem + fika då ;) Vi var ute i typ tre timmar och hade myspys.
Efter promenaden blev det OS tittande men just när Charlotte Kalla skulle börjar åka så var jag tvungen att sticka till träningen.. Lite sur just då men träningen gick bra och känns bra nu efteråt. Men lyckan var stor när man kom hem och Sverige hade tagit sitt första OS-guld detta året. Idag blir det slappt + träning i kväll, med löpning .
Ha det!
Ciao


         


               

Mysdag med de bästa :)

Okej?..

Är det okej att lyssna på jullåtar nu? Det känns ju som det är jul så ...? ;)

Saknar!



Saknar stugan, sommar, värmen, havet, friheten! Förra sommaren glömmer jag aldrig.

Hotellkväll i lördags :)



Dålig stil..

Jaaa det är riktigt dåligt av mig..Jag har inte skrivit sen klockan elva på lördagsmorgonen! Fy skäms på mig. Igår var jag ute igen hahah. Nu blir det lite uppehåll iaf! Kul var det, speciellt för Jennsan :D Nu ska jag firas med god mat, paket (hoppas jag). Bajs bajs
Ciao

Hahaha

Shit vad roligt det var igår!! Jag vill fylla 19 igen :) Förfesten hos crille var sjukt rolig! Tror det togs lite kort därifrån, så fort jag få tag på dom lägger jag ut dom ;) Om fyra timmar är det trääääning..Få se hur det går i dag.
Ciao

Ojojoj

Vilken kväll :) Ägde vetlandas hotell ännu en gång ;) Seriöst jag gjorde det! Sýnd att det blev ett sånt dåligt slut bara...man ge men få inget tillbaka som alltid. Ska bli skönt nästa helg att åka till stugan. Förresten jag har blivit smal ?! Jag kom i mina gamla byxor! :D haha jag är king! I morgon är det träning som gäller o chips :) Nu blir det sängen ! Natti <3
Ciao

Tråkigt..

Min brorsa ringde mig i morse och berättade att han skulle komma hem tidigare än väntat. Så blir nog ingen förfest..Få se vad som händer ikväll . Ha en lektion kvar, sen blir det stan och hem :)
Ciao


Sista gången...

...jag skriver när jag är 18 ;) Ha precis packat bagen med kläder, kläder,kläder, smink, plattgång, tandborste, pengar m. m för att åka till brorsans lägenhet :) Hundvakt o fest i mon!! Jippiyeehwhoo :D
Syns fuckers!
Ciao


Jag o Ziwet :D -07 tror jag ;)

Gullunge!

Såg min gullunges inlägg nyss :) Du få mig på bättre humör genast !! I morgon är det ju fan fest!! :D Jag ska vara glad och sen är det SPORTLOV !! Tack Jennifer <3


Läs hennes blogg! Jennifersoderberg :)

Huvudet snurra..

Vilken förj'vlig dag, rent sagt! Jag har både varit sur, trött och gråtit i skolan ?! Fan..I dag är det löpning oxå, dagen kan ju inte bli sämre..joo just det jag ha läxor tills i mon! Great (Y)

I morgon är man 19 oxå...Jag har nog kommit in i en kris. Nu borde väl livet leka? Men ist är jag bara negativ.
Få väl ändra på mitt beteende nu när man är ett år närmare pensionen :)


Expert på morgoninlägg :)

Japp huvuvdet värker och jag orka verkligen inte skolan...Men men i morgon är det fredag och då är det  F E S T =D Är dock inte sååå sugen eftersom huvudet värker som det kommer att göra dagen efter.. Nee men nu ska jag inte klaga mer.
ciao


Jag är såå söt :D

Gästinlägg - Jesper

Jag har tittat på många bloggar i mina dagar, men Malins är utan tvekan den bästa av alla jag har läst :) Sprid bloggen vidare! :)



Hahaha lammkött

Vadå söt! Paradis-Cimon :D



Veckans Bästa/Värsta

Bästa

*
Att jag orka att springa varje träning fast jag har vräkt i mig 7 kladdmuffins i dag.
* Att jag har skrivit klart talet (som skulle vara klart sen två veckor tillbaks).
* Att jag försökte åka skridskor i dag.

Värsta

* Att jag bakade 24 goda kladdmuffins.
* Att jag ligger två veckor efter med talet.
* Att jag slutade försöka åka skridskor efter 1 min 42 sek



Erkänn att jag ha blivit king på att lägga upp bilder , även om de flesta
kanske inte är såna skönhetsbilder.


Talet är klart ...typ

Jag har suttit och skrivit ett tal om min morfar som jag ska hålla på torsdag. Vissa tycker nog att det är lite personligt men jag känner att jag vill hålla ett tal om vad han har gjort för mig :) Visst är jag söt (A) I morgon ska jag , Linnea, Elin, Jennie och Jennifer åka upp till jkpg för att där träffa min kusin (hoppas jag) och köpa löshår till mig (det är till balen). Kommer bli myspys!
Längtar till fredag oxå! Jag fyller 19 det ni :D
Ciao



Jag börjar bli vuxen...vilket skämt ;)

Malin på hal is

I morgon ska Malin åka skridskor! Få försöka ta några bilder om jag kan hålla mig på benen :) Ska åka med bandyproffset Viktor och Hockeyproffset Andreas och jag då konståksprinsessan :) Det kommer att bli kul =D Nu är jag precis hemkommen från fotbollsträningen. Löpning + styrka i dag. Känns riktigt skönt nu efteråt ! Nu väntar duschen och talet som ska skrivas...
Ciao




Kul med sovmorgon...

...om man vet om det! Fan vad sur jag blir. Kunde sovit till halv ett, aaa ni läste rätt halv ett!! Aja väckte Jennifer nyss iaf så ska ta en promenad med henne :)


Här är min nya snygga jeans-skjorta som jag var tvungen att invenstera i min garderob :)


Jag borde inte.

Men jag vill :) Chips <3


Spontan växjökväll

Jag ville verkligen göra något kul ikväll så jag kom på att vi ( jag och Linnea) kunde åka till växjö och testa något nytt. Jag fick vara den snälla ikväll och köra dit, vilket gick bra :) Väl därframme blev vi uppraggade direkt på Mcdonald. Blev bjudna på en förfest som vi dock inte gick till sen. När vi sedan anlände i växjöstad så hittar vi inte stället, men lyckas få ännu en inbjudnad till en förfest...Vi fick sedan hjälp att gå till en pub som var helt okej. Vid elva tiden bestämde vi oss för att gå till Oléo som stället heter. Va as snyggt och stoort stället. Dock var människorna där inne lite speciella...Jag tror inte jag orka dra storyn nu, få bli i morgon.
God natt Ciao ciao


Fy satan

Fy vad jobbig träning. Trött på inomhus träning oxå. Vill komma ut och spela på gräs nu. Nu få vi se vad som händer i kväll. Jag vill göra något busigt  :)

Ciao

Oförlåtligt...

Jag har köpt kläder idag...Inte bra för min ekonomi. Men as snygga iaf :)
Ciao

Helgen är kommen

Jag gjorde inget tal sen...Shit vad arg hon blev men jag vill verkligen att talet ska bli bra och det kan inte bli bra om man skriver det natten innan man ska hålla det. Så nästa torsdag måste jag vara förberedd!

Min helg har även börjat!! Jag är lycklig! Fast i morgon blir det ändå att arbeta på morgonen. Ska ut till rösa med min moster Gittan för att skotta snö och sedan äta god fläskfilé som hon ska göra åt oss :D Mums!
ciao


Bad bitch..

Jag har varit dum i dag... Jag ska hålla tal i morgon..Tror ni jag har börjat på det ?..Nee just det. Ibland är det synd om mej och sen är jag lite trög som hinner skriva ett blogginlägg. Fast är glad! Har bestämt mig för att köpa balklännigen nu :D Lyckan är stor! Få bara hoppas att den sitter bra! Nu blir det tal hela natten. Puss och Kram
Ciao

Till hösten blir det Lugg :D


Vill vara bruuun !!

Feber?


Linnea - Jag tror jag har feber.
Malin -  mmhmm
Linnea -  Men känn på min tunga, den är as varm.
 - Malin känner på tungan -
Malin - Den var rätt varm faktiskt.
Linnea - Tänk om jag hade en febertermometer som man kunde ha i munnen, då skulle jag ha as hög feber! 
Malin - Det skulle du fan ha rätt i . 

Vi två har jobbat med projektarbetet, det märks att vi jobbade hårt va? ;)



Gammal bild på oss :D
 

Om biffen själv får tala

Jag har varit på gymmet nu i 1 timme och en kvart. Dock blev det inte ett jätte tempo.. Jag klara verkligen inte av att träna på morgonar. Hade gymmet igår också på morgonen, men det går verkligen inte att vakna upp och börja morgonen med att lyfta vikter m. m . I vanliga fall så tränar jag alltid sena kvällar, vilket är mycket, mycket skönare och man orka mer! Fast har faktiskt varit riktigt duktig i dag ;) Ha skottat åt pappa.. Fy vad jobbigt det var! Aja nu blir det plugg..=/
Ciao



                                            


Morgoninlägg

Jag älskar Blåbärs soppa :D Dagen blir så mycket bättre med ett...eller två glas med blåbäärs soppa :D Testa ;)

Trötter..

Mitt nya namn är trötter.. Fy att man kan vara så här trött. Huvudet bankar som satan oxå..Blä för denna dag. Måste skriva ett tal i dag och det måste bli minst vg, så är tvungen att lägga ner lite tid på det oxå.  Kan ingen människa ta bort tisdagar.

Lite positiv nu då :D Jag tror jag är ledig på fredag!! Känn på den ni!
Ciao



Just det ...vet nog varför jag är trött. Min lilla älskling ha spel här hemma förtillfället. Grannhunden löper. Gissa vad kul det är på nätterna när han yla efter henne. Tack Bobby.

Nu vet jag!!

Nu vet jag hur man få till rätt frisyr :D Först plattar man håret, sen gå man ut och åker pulka och bli myllrad och sen går man hem och platta till luggen lite och WOW! Ser grymt bra ut nu ;) Hahah nee men det är fint nu .. thih jaaa, jag är rätt trött =) 

Vän - Jag gillar inte grodor
Jag- Nee de är rätt opålitliga, det känns som de snacka så mycket utan att säga något...typ..
Vän- ???

Ciao

RSS 2.0