Spökhistoria

Det var riktigt kul att grilla med laget i kväll :D Hade med tre cider till grillningen. Och jag kände på det lilla!? Aja då vet jag ju att det inte behövs mkt tills i morgon :P Iaf så sista timmen började vi berätta spökhistorier för varandra. Vem börja inte att grina som ett barn då? Joo jag. Jag ryser hela jag när jag få höra sånt där. Usch, alla va livrädda när vi skulle åka hem och gå ner till bilarna.

Är laddad som tusan till ekbacken i morgon :) Ska vara snygg, hade jag tänkt. Så ska noppa ögonbrynen, raka benen, fila hälarna, fixa naglarna och smörja in mig med god body lotion :)

Meen nu blir det att sooova !

/Malin



Fredag!

Äntligen fredag :) Jag har kommit på ett as bra sätt att få tiden att gå snabbare på jobbet ! Jag är lite tävlingsmänniska så jag tävla mot mig själv nu, hur många pallar jag klara av! Jag kommer nog slå mitt rekord som är fyra...låter lite men det är faktiskt bra med fyra :P Men i dag känner jag på mig..jag kommer att klara fem ;) Haha tönt är jag :)

Köpt donken lunch i dag. Fyy vad mätt jag blev! Ska ju grilla i kväll med laget så blev lagom att äta nu och sen i kväll :)
Trodde förresten att det skulle vara fint väder i dag?? Alla ha ju sagt det till mig. Jag hoppades ju på att kunna steka i solen i morgon. 

Jaja nu måste jag ut med hunden innan jag sticker tillbaka och jobba i typ 3 h till :P

/Malin

Utväxt = långt hår?

Jag har fått värsta utväxten. Meeen då borde ju håret ha växt lite eller? Jag kan dock inte se någon som helst skilland, vilket är lite jobbigt. Fast sen har jag ju inte plattat mitt hår på typ en månad! :O Så om jag plattar det så kanske det bli värsta skillnaden? :P Intressant va? Kan forsätta lite till då :) Jag ska inte heller färga mitt hår som jag gör jämt, utan låta utväxten komma fram och jag ska ha mitt rätta färg. Den är dock väldigt mörk har jag nu sett, men det blir nog bra. Såå nu är det nog skrivit om hår :)

I dag ska malin springa, vet inte om det blir på gymmet eller ute. Är lite sugen på att gymma efter oxå. Ha ingen fotbollsträningen, eftersom den är flyttad tills i mon (fredag), så måste ju röra lite på fläsket i dag :P Nee men seriöst jag känner mig...inte smalare, men fastare. Börja bli lite smånöjd med min mage, fast det kan bli mkt bättre. JUUST DET!!! Om det blir som planerat så bli resan bokad i dag :D Hoppas, hoppas, hoppas :) Skulle vara kul att se fram mot något i sommar :) Vi reser i såna fall dagen efter jag ha slutat jobba. Vadå underbart?! :D Aja måste ut med hunden nu! Skriver nog i kväll :)

/Malin




Pappa snorkla runt lite ;)

!

Jennie är stooor ! :O



Shoppat!

...Alkohol till helgen i dag :) Blir lagfest på fredag och ekbacken på lördag . Riktigt taggad faktiskt, men ska försöka lugna ner mig så det inte bli för mkt :P

Ha gått lite på stan oxå med elin . Hittade en söt blå klänning som jag gillade, men elin fick mig att inte köpa den...Ska nog åka in och köpa den i morgon ;)

/Malin



Mina nya skor :)

Steker

Hemma på lunchen och steker :) Vet inte vad det är med mig men jag mår illa när jag tänker på mat... Är nog värmen. Fick ner en morot iaf. Till helgen (om det är fint väder) blir det ekbacken. Va riktigt längesen jag drack, så få se hur det går. Crille ska ha förfest oxå, så bli kul att träffa alla gamla kompisar som man inte ha sett på ett tag :)

Nu måste jag ut till soooolen!

/Malin

Påsk = stugan

Jag har varit nere i stugan under påskhelgen så därför ha jag inte skrivit något inlägg. Rätt skönt faktiskt ! Ha haft det riktigt bra iaf. Ha njutit varenda dag där nere. Tobias (brorsan) och hans nya tjej var med där nere. Tror det eller ej men jag gillar henne! :P Hans förra tjejer har jag inte fått nån riktigt bra kontakt med, men hon här verka...normal. Haha hon äter allt, hon är lagom framåt och ha skön dialekt. Bra tjej för tobbe helt enkelt!

Dock va de lite små jobbigt att de höll på att pussas, hålla hand och vara allmän nykärjobbiga.


Jag har shoppat oxå...
En rosa as mysig stickad tröja
En svart byxdress
En keps
Och.....gissa en gång!

Rätt! ett par klackskor...

Jag är störd när det kommer till skor. Fan. Aja jag ääälskar dem iaf ;)

Nu blir det säängen ! Ha det!

/Malin

Cypern?

Jag och Jennifer har nu ikväll kollat resa :) Vi hittade ett billigt hotell med frukost och nära till både strand och nattliv. Sen kunde vi flyga från växjö så skulle vara kanon ju :) Vi har inte bokat än, ska tänka igenom det lite till.

I morgon är det första seriematchen hemma på Ip...Jag kommer att vara så sjukt nervös i morgon. Kändes bättre på träningen i dag iaf. Övade hörnor som jag älskar :P En i laget hade läst rödsles (de vi möter) blogg, där de skrev att de skulle vinna över oss med 6-1. Bra att hon läste det, för då borde alla tagga på ännu mer. Jag är redan taggad eftersom jag ha en hämnd på en rysk tjej där- Mitt mål är att hon ska få riktigt, riktigt , riktigt ont. Fast jag ska vara lite smart. Ska inte vara ful eller nåt sånt i början men sen i slutet ska hon få en riktig smäll :) Hahah jag är trög. Men kan inte släppa vad hon gjorde mot mig förra året.

Annars så kom jag hem från donken med elin för två timmar sen. Åt min lunch/middag där. Blev stressigt i dag när jag va tvungen att gå med hunden, jobba och träna. Mamma och Pappa är nere i stugan och ha det skönt.

Aja nu måste jag sooova.

/Malin

Biffen ^^








De jävla armhävningarna ta död på mig ! Fast det är kul ;) Nu blir det lång promenad med fina Elin :)



Lugna Malin

Guud vad sur jag var igår! :O Hur kan jag få alla dessa känslor. Jag tvingade Emeli att ta med min väska hem till mig så jag kunde springa hem från träningen, som straff då att jag va så dålig. Fan vad trög jag är. Mitt knä pallade inte den löpningen heller så ha börjat att halta nu igen. Jag är såå smart ! Men träningen va riktigt tråkig. Det var endast topparna och målvakten som gick träna, medan vi andra fick stå och skjuta. Kul träning när man inte få en enda boll på mål. Aja nog om fotbollen.


I morgon få jag LÖÖÖN :D Fick mer än vad jag trodde :) Jag ska försöka, försöka hålla i pengarna. Typ lägga undan mer än hälften varje månad. I morgon ska även jag och jennsan kolla på resa :D Vi har typ redan bestämt oss att åka till Aya Napa :) Har ju redan varit i cypern och jag tyckte det va jätte fint där. Sen är det ju rätt ställe att åka till om man vill både festa och sola :)


Jobbet flyter faktiskt på riktigt bra nu ! Förutom att man tänker en massa...Därför bli det gymmet snart med elin så jag fokusera på annat. Fast just det! Det är typ as mycket skitsnack på jobbet.  Alla kommer till mig oxå och snacka skit om de andra. Fast det är ju lite underhållande :P


/Malin





Såå

Okej vi börja om.


Helgen var bra! fast kommer inte ihåg vad jag gjorde, men den va bra. just de fick sitta på bänken hela matchen...nee nu ska vi ju vara positiva. Träningen i dag gick jätte bra... Det är kul när man kan skjuta så bra som jag kan och när man kan ta emot ett pass. Sen älskar jag mitt höger knä som känns så bra ! Kan verkligen kliva ut med mitt steg och är jätte snabb.

Så nu ska jag gå in i duschen och gråta lite för att jag är så bra på fotboll.



!!@{$€{[[{$$€£{[{

Va längesen nu. Ska egentligen inte skriva nu heller... Men måste skriva av min ilska lite , såå... Jag är total värdelös och jag ska lägga av med fotboll och bli fet!

][€$£@Ö
Ha en uuuunderbar jävla kväll!!!



Haha

Var ju i jkpg igår ;) Blev ju rätt mycket ös...för min mamma iaf :P Haha Hon, Bosse och en som heter Stefan blev rätt fulla :P Järkla vilka diskutioner det blev. Blev jag som fick köra hem på natten, men det gick bra iaf :) Ska nu ner till stan med Elin, som oxå hade en ...intressant kväll :P

Ha sovit som en prinsessa i natt  så känns jätte bra! Jag är glad :D Äntligen :P

Aja nu måste jag åka.

/Malin

Bänkvarmare...

Usch ibland mår man dåligt av sina beslut.

Får inte vara med på matchen på söndag!!!!??? Seriöst! Jag bli förbannad... Få iaf vara med på bänken? Rolig söndag, att sitta på bänken. Förstörde min helg då. Hopp nu måste jag ju göra något kul i helgen. Fan vad patetisk jag låter. Bli nog jkpg i morgon iaf. Ska nog låna kusinernas solarium och steka lite. Kanske ska stanna kvar där under helgen? Utgång på lördag skulle ju vara lite skoj (nu när man är bänkvarmare) :)


Ska ta massa bilder och lägga ut under helgen iaf! :)

/Malin

Tre apor

Idag blir det en stressig dag! När jag kommer hem från jobbet ska jag först ut med hunden, sen fixa till mig lite, sen ner till systemet och köpa vin, sen bort till fotbollen, sen fika , sen soooova :) Och i morgon är det freeeeeeeeeeedag :D Kanske jag kan bli lite glad :) Bli så trött på mig själv. Ha inte sett såna här sidor hos mig själv innan?! Bli arg för ingenting...Fast på ett sätt motivera det mig att plugga vidare till något som jag trivs och vill jobba med. Nehä nu ska jag ut med hunden.
Ha det!

/Malin

Rusta

Varför skratta alla när man säger att man jobba på rustalager? Det är ju sjukt många som har lagerjobb eller? Är det bara för det är rusta man jobba på? Nästa gång nån fråga ska jag börja med att säga att jag är lagerarbetare.
Det är väl bättre att jobba där än att gå hemma utan pengar? Jaja blev bara lite lack så här vid halv sju... Haha jag är tröööööött! Skjut mig :)

/Malin

Blev sent igår...

Blev ju pigg efter passet så gick och la mig vid halv elva :O Haha jag ha ju börjat lägga mig vid halv tio...Asså jag ska inte jobba. Det förstör mitt liv. Jag är sur, gnällig och lägger mig tidigt. Låter som en gammal pensionär ju.

Aja lovade att visa vilken bikini jag valde. Inte världens snyggaste bild ;)


/Malin




Se ni min fotbollsbränna? Fy vad fuuul :P

Vattengympa

Jag och fotbollslaget ska få gå på ett vattengympa pass i dag...med herrarna?! Seriöst. Lite smått panik, men va fan. Nu är ju bara frågan vad man ska ha för bikini? Ha ju fått några från mamma nu när de va iväg i Thailand. Hmm as svårt att välja ju. Måste ju ha en som sitter bra som inte åker ner. Så ingen utan band. Aja ni få se sen vilken jag valde :)

Underbart väder är det ju iaf. Skulle ju regna i dag men icke :D Så ska gå ut och steka lite nu innan jag ska tillbaka till jobbet.
Ha det!

/Malin


Haltalotta...

Hemma från jobbet nu på lunch. Går väl inte jätte snabbt på jobbet. Haltar mig fram och ha haft några gånger då jag är nära att bryta ihop. Rädd att nåt ledband är skadat eller nåt sånt. Det är en match innan serien börja. Då vill jag absolut stå på planen. Ska iaf åka till träningen så få louise kolla på knäet lite. Kanske känns bättre redan i morgon!

Just det ska börja ta lite mer kort (inte bara med camen då). Speciellt ute, nu när det börja bli fint :) Tror de flesta tycker det är roligare att kolla på kort än läsa min text ;) Aja nu ska jag ut och sätta mig i solen innan jag ska jobba i tre timmar till.


/Malin

Härligt!

Lägret blev verkligen lyckat! Va så sjukt kul :) Känns som alla tjejer tyckte det!

Första matchen fick jag vara med i FF som mittback, men eftersom vi (gif) spelade nästan precis efter deras match så fick jag endast vara med i första halvlek. Den matchen slutade 6-0 till FF.
Andra matchen skulle vi spela mot kristianstads f17 som hade spelat lika mot ett div 2 lag och vunnit mot några div 3 lag så vi visste att matchen skulle bli tuff.
De började riktigt starkt, ägde mkt boll och vi blev lite avvaktande. Tillsist sprack vår nolla. Sen strax efter så drog jag med mej bollen med armen...Staff. Gissa vad glad jag va då. Aja iaf så missade deras straffläggare grovt, vilket lyfte oss. Efter straffen ägde vi första halvlek och kvitterade genom Julia på en underbar frispark :) Sen öppnar vi andra halvlek lika bra som vi slutade och målen började rulla in. Tills det va fyra minuter kvar hade vi en ledning med 5-1. Vilket gjorde att vi slappnade av och släppte in två billga mål (ett va solklart offside). Är iaf riktigt nöjd med vårt spel! Om vi spela så här varje match i serien kommer det att bli en riktig rolig säsong :)

Haha okej lite matchreferas från Malin. Men det va så himla kul att spela bara ;)

Dock inte efter. Fick ont i mitt knä efter ffs matchen, men struntade i det och spelade hela våran match. Kan knappt gå nu. Fast jag tror det bara är överansträngt. Ska försöka vara med lite lätt på träningen i mon..om jag få vill säga.

Va så sjukt underbart väder där nere oxå! Flera brände sig när vi spelade match och jag har fått massa fräkna vid näsan. Haha jag gillar dem fasktiskt :) Längtar sjukt mkt till sommaren så jag kan åka ner till stugan :)

Nu måste jag lägga mig. Kommer vara en trött malin som ska jobba i mon.

/Malin




Stressad?

Jag borde vara stressad nu..men det är jag inte. Ska ut och gå med elin om sju minuter, sen lär vi gå en timmes promenad sen måste jag packa, äta innan jag måste åka till samlingen. Just det nu sitter jag naken (!) nästan iaf, ha precis duschat. Så booorde skynda mig lite. Men orka inte :) Min lediga dag i dag ju !:P

Hoppas att lägret bli kul nu! Jag ha blivit as taggad för det nu :)
Nee men nu måste jag slänga på mej nåt innan elin kommer!

/Malin


Träning för hela veckan :)

Jobba och träna är det enda jag gör. Det är skönt. Fokusera på det istället för annat.

Ha bara fotbollsträning mån & tisdag men ha ju träningsläger i helgen så bli några pass där nere. Sen blir det gymmet med elin på onsdag och torsdag. Va ju på väg att bli sjuk eller jag mådde iaf inte bra. Men känner att kroppen är på g och jag känner mig mer vältränad än på länge.

Ha ju soovmorgon på fredag, underbart! Vi åker vid tolv från vetlanda till mjällby så egentligen kunde jag ju jobba till elva iaf, men jag tog ledigt hela dagen. Ska jobba lite på mammas jobb så jobbar nog in de timmarna ändå.  Snackade med några av de andra tjejerna i laget och vi sa att vi skulle ta med lite dricka. Bli nog inte så många som dricker dock. Aja vi ska fira nikko som fyller 19 år :)

Ne nu ska jag strax tillbaka till arbetet...

/Malin

Bra träning :)

Va rätt sur i går. Men i dag känns det lite bättre. Solen gjorde mig glad och träningen gick bra :) Längtar tills träningslägret. Behöver åka iväg och släppa tankarna lite.

Goosh vad jag längtar till den 25! Jag vill ha pengar nuu. Då ska jag ut och dricka mig full, köpa nya fotbollsskor och lite nya kläder :) Sen måste jag väl lägga undan lite..fast det är ju faktiskt första lönen så borde få unna mig lite iaf (A) Aja ska hoppa in i duschen nu,

/Malin





Börja planera lite inför midsommar nu. Bli kanske öland fast det är 25 årsgräns där. Elin ha ju husvagn där nere så då kan vi ju vara där. Sen är det ju nära in till borgholm, hört att det ska vara lite drag där inne :)

Bajshelg

Skithelg.. Ska nästan bli skönt med jobb igen. Förlorade matchen i dag. Va kass. fick gult kort. Domaren va en idiot.


/Malin

Skitdag...

Lördag och jag har gjort absolut ingenting. Joo haft en fruktansvärd huvudvärk. Gick upp kvart över sex för att gå en lång promenad med hunden, sen stack jag och tränade på gymmet och nu gått en lång promenad med hundarna. Blir nog fyllechaffis i dag åt mina vänner som ska ut. Jag ska försöka sova några timmar i natt för att sedan försöka göra en okej match. Mår inte bra, ska egentligen inte spela men vi ha fått ta in några 96(!) för vi inte ha några spelare.

Jao nu ska jag fixa till mig lite.


/Malin

RSS 2.0