Äntligen !

...så har jag duschat mitt hår :) ha varit super duktigt och inte tvättat det sen...söndags efter matchen! Jag ha inte plattat det sen förra fredagen, en vecka asså! King jag är ;) Va rätt äckligt innan i dag, men vill bara försöka tvätta det högst två ggr i veckan så det inte slits så mkt. Vill ha tillbaka mitt långa hår! Då tyckte man inte att man hade så långt men nu så saknar man det sjuukt mkt.

Va och tränade innan i dag. Skönt att vara tillbaka :) Vi snackade lite om träningslägret som är nästa helg. Kommer bli sjukt kul :) Jag är ju med i spelarådet så sitter och försöker lista ut några roliga lekar. Tränarna ska få det taskigt mohaha ;) Putte (tränaren) sa att vi skulle ha ett rätt lugnt träningsläger, med mkt spel, inläggsövningar, hörnor, straffar och sånt! Kommer bli as kul ju :D Få jag komma fram och försöka göra mål :P

Ey förresten så har jag börjat kolla på resor! Fyy vad sugen jag är nu. Mamma och pappa är ju aaas bruna så vill bara boka nu ! Jag vill verkligen åka på en supa resa :P När vi va fem tjejer i Kos var vi lite för lugna tycker jag! Nu vill jag vara full hela dagarna, köpa in vattenmeloner med sprit i på stranden, shotar mer, dvs spy mer :P Nee då men göra bort mig, skapa minnen liksom. Det dumma är bara att ingen kan åka med mej! Jag som aldrig ha haft pengar innan har pengar i sommar. Problemet är bara att mina vänner jobbar, ha inga pengar eller är redan utomlands. Blev lite sugen på att fråga en i min förra klass om hon vill hänga på. VIll ju åka med nån som dricker och festa mkt, hon är king på det ;) Jaja har iaf hittat ett hotell som låg nära havet och stan. Skulle vara så underbart!! Fast fundera nästa på att ta en sista minuten resa. Roligare och spontanare, så få man se vem som kan och vill hänga på :)

Nee i morgon är det fredag och jag ha helg! Skönt med helg :) Fast längtar till söndag. Match mot Tinnis på konstgräs :D

Nu ska jag soooooova!
Ha det!

/Malin
















Bjuder på tjocka mig! Vill vara bruun som jag va i somras ! Världens underbaraste sommar :) (Kolla in mitt hår ..)

Mamma & Pappa

Dem är hemma nu!! :) Jag fick maaaat i dag! Jag behöver mat. De senaste dagarna har jag levt på mackor... Mina 9h på jobbet gick faktiskt snabbt i dag och jag va glad :) Kanske för mina bikinis, klänning, parfym, godis och oljeljussak som jag fick av mamma och pappa gjorde mig väldigt glad :)

I morgon ska jag träna fotboll som jag inte ha gjort på hela veckan...ha mått rätt dåligt, med huvudvärk, hängig och förkyld. Sköönt att det snart är helg oxå! Positivt inlägg för en gång skull ;)

Aja nu ska jag försöka hålla mig uppe för att kolla på big brother (lär inte lyckas).
Ha det!


/Malin




sjuk?

Jag tror jag bli sjuk snart...Ha varit trött, ont i huvudet ett tag nu. Ha ingen ork heller. Fast kanske är för jag ha börjat att jobba som jag inte är van vid. Få väl hoppas det. Vill inte ligga nerbäddad i feber.

Haft en riktigt jobbig förmiddag. Gå runt som ett lik på jobbet. Blev inte många timmars sömn den här helgen, vilket det ska bli nästa! Mamma och pappa kommer hem nu på onsdag så på helgen ska jag soooova utan att behöva gå ut med hunden vid sju.

Aja nu måste jag få i mig lite mat innan jag ska tillbaka till arbetet!

/Malin

Äntligen fredag!

Skönt med fredag :) I dag kommer Linnea hem till Vetlanda :D Ska bli mysmys :) Va längesen nu så tror bägge ha mycket att berätta ! Blir förmodligen utgång till hotellet. Fast lär ju bara vara vi där ;) Få supa oss packade så vi ha kul ändå :) I morgon ska jag städa bilen, huset och gå en riktigt lång promenad med hunden sen vänta på att linnea sluta på donken så vi kan berätta för varandra vad som hände i går natt (i natt). På söndag är det match i vadstena? Inte en aning om vart de ligger. Ska bli kul iaf! Lite synd att det är på grus bara.

Aja nu ska jag äta min lunch och sen åka ut till landsbro på jobbmöte.
Ha det!

/Malin



Tjo

Jag är helt slut! Ha stressat satan i dag! Kom precis hem från en jogging runda med hunden och nu gör jag middag/kvällsmat till mig. Längtar dock till sängen ;)

Lägger upp en försenad bild innan jag och anton stack till jkpg i lördag :)







Dåligt

Dåligt av mig att inte jag ha skrivit något i helgen..Aja nu är jag tillbaka iaf :) På fredagen va jag sjuukt trött. Gick och la mig vid elva?! Lördagen va lite bättre iaf. Ha shoppat upp mina sista pengar nu :P köpte:

En vårjacka

En tröja

En väska

2 par jeans

1 par jeansshorts

As kul att jag hittade så mkt som jag gillade ;)

Nu är det måndag igen och jag är hemma på lunchen. Det funkar faktiskt väldigt bra på jobbet. Det flyter på snabbt, väntar bara på min första lön nu ;)

Aja nu ska jag ut med hunden! Skriver i kväll igen :)


/Malin

Skön träning

Till de senaste träningarna har jag fått tvinga mig själv att åka dit . Liksom i dag. Men när jag väl tränar piggna jag alltid till :) Körde rätt hårt idag, men det kändes riktigt bra faktiskt !

Min helg blir lugn :) Ha match på söndag i hultsfred, vilket ska bli kul :) De vann våran serie i div.4 vilket ska bli kul och se om vi ha utvecklas mer än dem nu :P

Aja nu ska jag äta min middag :P Ha ätit 5 knäckebröd i dag..hinner inte med att äta.

Ha det!

/Malin

Myskväll med vänner :)

Jennifer ringde mig 16.01 och sa att jag hade lovat henne en myskväll. Hur pepp tror ni jag va då? Jag sa att jag inte ville träffa nån, ville bara kasta mig i sängen och tycka synd om mig själv (jag vet jag är klen som inte klara av att jobba, utan att klaga hela tiden). Tur väl så övertalade hon mig rätt lätt ändå.

Vi åkte och handlade donken mat (usch) och godis (mums) :) Sen hyrde vi en film..hmm kommer dock inte ihåg vad den heter, men den va bra :) Lätt och rolig film. Nu är jag nyss hemkommen från en promenad med hunden. Fick lite smådamp och sprang över ängen med bobby. Självklart snubblar jag, men det va faktiskt mysigt att ligga där en stund och bara kolla på stjärnorna (jaa, jag är speciell). Nu sitter Elin och Jennifer uppe vid tv och vänta på mig och Bb (Big brother) .

Ha det!

/Malin




Snyft

Mitt liv är inte så bra nu.

05.50 promenad med hunden

06.50 jobbet

12.00 promenad med hunden

12.40 jobbet

16.00 promenad med hunden

17.00 fotboll

19.30 MAT

21.00 promenad med hunden

21.30/22.00 sovar



Buuuh och mamma och pappa ligger på någon strand i thailand.. Döda mig!





Döda mig

Asså kan man ens vara så här trött?! Känns som jag ska svimma... Så sjukt många intryck så huvudet är helt fullt nu. Hoppas det blir bättre efter den här veckan.

Skulle ju ha klassfest på fredag. tror inte jag palla det. Hahah jag låter som en bortskämd snorunge som precis ha fått jobba för första gången. Usch på mej. Mina kollegor var snälla iaf :) Så det blir nog bra, bara jag kommer in i det så.

Måste ut med hunden snabbt nu och sen fotboll...Fy vill bara sooova!

/Malin



Första jobbdagen

Är faktiskt inte ens trött, även om klockan just nu stå på 06.15 och Dag precis ha fått i mig en macka :) Det känns positivt ju ;) Fast är ju liiiiite nervös så nog därför. I morgon kommer jag nog vara död vid den här tiden...

Aja ha en så underbar dag på er!

/malin

2 vinster :)

Helgen har varit bra! Spelade två matcher.

Tranås 2- 1 till oss :) (FF)

Lotorp 4 - 0 till oss :) (gif)

Nätade mot tranås :)

Nu väntar jag på¨att min kaka ska bli klar så jag och Elin kan åka till crille för söndagsfika :)

ha det!

/Malin



Helgen!

Helgen ha varit bra än så länge :) På fredagen åt familjen tacobuffe på hotellet, synd bara att man inte kunde dricka lite (A). Sen blev det bara hemmakväll. I dag har jag varit iväg och spelat match i tranås, vilket blev en seger, med 2-1! Gytt =) Kom precis hem från en melodifestivalskväll hos Jennifer. Ha inga kommentarer om eric saade. Han va nog bra.

I morgon väntas en lång borta match till linköping. Vi ska spela på deras hemmaarena, vilket ska bli lite kul :) Dock är jag helt slut i både ben och huvud så få se hur det går . Aja nu väntar min säng på mig!

Ha det!

/Malin



Agility!

Tjo !

Ha varit ute i skede med bobby och körde agility på deras hundbruksklubb :) Bobby va jätte duktigt! Han är likadan som sin matte. Älskar att tävla! Så vi sprang as fort genom banan! haha bägge är helt slut nu, bobby somnade direkt när vi kom hem!

Hämtade mina converseskor på maxi också! Ännu snyggare i verkligenheten! Ha dock inte orka testa dem än, men de passar nog :)

/Malin




Tystnaden

Usch vad seg jag var i dag! Men men jag klarade det jag skulle göra så det va bra! :) Bli trött av vädret. Kunde det inte bli vår nu som det såg ut att bli! Nu ha det ju börjat o snöa igen...

På gymmet så tränade min granne där. Han ha en hund som jag va ute och gick med när jag va lite yngre typ 15/16 år. Så har ju varit inne i hans hus och vi ha ju snackat liet och så. Nu när man träffas där blir det as pinsamt vi hälsar och sen kom han och stretchade samtidigt som jag. Så han frågade typ om träningen hade gått bra och jag svara jaa det ha den. Sen... blir det den där jobbiga tystnaden där bägge två tänker som fan för att hitta på något att prata om. Haha jag löste det genom att gå. Jag hatar den jobbiga tystnaden. Få alltid lite små panik då och bruka göra bort mig genom att säga något helt sjukt. Aja nu vet ni det haha jag är knäääpp :)

Gör iaf mat till mig själv nu :) Lövbiff, klyftpotatis och en currysås , mums!

Ha det!

/Malin



Blek. svettig och snygg :P

Gymmet!

Sticker till gymmet nu! :) Ska bli stark till sommaren :P

Vill ha!

Blivit lite shopping galen nu! Så ska inte köpa den här klänningen men fatta vad snygg i sommar! Om jag bli lika brun som jag bruka bli på sommaren så skulle den vara såå perfekt! Inte för fin men ändå fin om ni fattar :) Vill ha, vill ha , vill ha!! Jaja få väl drömma om den ist :P



Parfym!

Köpt parfym...igen :)

Blev en D&G - rose the one

Luktar jätte fräscht! Me like :)



En omotiverad malin dricker te

Asså jag har inte lust med något nu förtiden. Typ ett tag städade jag hela tiden, lagade mat och tränade sjukt mycket. Nu få jag tvinga mig själv ... Ha ändå varit duktig som ha dammsugit hela huset, lagat mat till mig själv och tvingat iväg mig till fotbollsträningen. Skönt nu efter.
Tog en lååång dusch, gick med hundarna och nu sitter jag nere i köket och dricker te. Hör även brorsan och hans polare skrika eftersom hv ligger under...igen ;) Lite kul, eftersom de fick välja lag först.

I morgon ska jag försöka sticka till gymmet på förmiddagen och köra mitt individuella träningspass jag har fått av fotbollen och kanske löpa en del :) Sen ska jag laga mat och sen fotboll.

Helgen vet jag inte alls hur den kommer att se ut. Bara söndag som består av lång bussfärd till norrköping för match. Min sista dag som arbetslös. Hihi känns bra nu, men kommer säkert ångra att jag inte njöt mer av min "lata" tid.

ha det!

/Malin



Jobbcoach nästa!


Tröötter

Kom precis hem från Jennsan och Elin. Fick sova i mellan de i natt, sjukt varmt! Ska iaf fixa till mig lite och sen iväg för att träffa jobbcoachen  för sista gången, hoppas jag :) Sen ska jag iväg på hemligt möte... och i kväll fotbollsträning :)

Fundera på att städa huset också, järkla Bobby som håller på att tappa sin vinterpäls. Hår överallt, usch :S

Aja måste som sagt fixa te mig!
Ha det!

/Malin

Jennifer Mys

Varit i hultaby (slottruinen) med Jennsan :) Vi köpte med oss mc-chicken junior, pommes och glass! Var mysigt! Känns att våren är på väg till vårt land. Blev brillorna i dag ;)

När jag sedan kom hem så hade mamma köpt semlor! :P mums. Men ha ont i magen nu efter...Aja är ju bara fettisdagen en dag om året :)








Jobb!

Jag fick jobbet! Sjukt glad och nöjd nu! Så beställde genast hem ett par rosa converseskor :) Måste tackar brorsan som fick in mig där ! Bra tider blev det också eftersom jag va rädd att jag skulle få skiftjobb men nu jobbar jag 7-4 , vilket blir perfekt! Börjar på måndag , lagom när föräldrarna sticker till Thailand... Aja hoppas iaf att det är bra övrig personal så man få ha lite kul på jobbet :)

Min dag ser ut på följande vis: Promenad med bobby, träna med mamma och sen mys med Jennifer och Elin. Vi ska kolla på film, snacka, äta majskolvar (?) och sova över hos jennifer :)

Ha det!

/Malin


Dagens look :)










Blivit förälskad i vitt! Tykcer det känns så fräscht :)

Jobbintervju...

Nervös!! Blir inget växjö i dag, utan ska på jobbintervju istället. Han lät as bestämd på rösten så blev lite skraj och sen skulle han ju förklara vägen dit vi skulle träffas. Tror ni att jag hängde med? Ändå sitter jag bara - aaa, men dit hittar jag ju. Jag hatar mig själv. Klockan två skulle vi träffas så är iaf några timmar dit.

Så fundera på vad jag ska hitta på nu. Om jag är hemma kommer jag endast tänka och bli nervös så fundera på att ta bilen ner till gymmet. Bra plats där jag släpper alla tankar och fokusera endast på att träna. Fast man vill ju att det ska vara lite folk så man få lite motivation. Känns som det knappt är nåt folk vid den här tiden. Aja vilka problem jag ha :P

Ha det!

/Malin

(håll tummarna att jag få jobbet nu!)

Vår i luften

Härligt bad med vännerna ! Behövdes. Fick en positivt samtal av brorsan innan oxå :) Ska ringa hans chef i morgon! Han hade varit as positiv så hoppas verkligen på att få jobb nu :) Vill börja tjäna lite pengar nu.

I morgon blir det en tripp till växjö, men ingen övernattning men det blir nog bra ändå :)

Om en vecka så är jag ensam hemma. Föräldrarna sticker till thailand...utan sin dotter! Fy fan. Ska sola i två veckor så jag är as brun när de kommer hem! Har iaf mycket planerat när de åker bort. Ska ha klassfest, fest för allmänheten, åka till stugan, jobb (?) och hundvakt. Men det blir nog bra!

Ha det!

/Malin



Vår i luften :)


Flyttat...

Satan vad trött jag är! Ha släppat och slitit med katonger, soffa, stolar och bord hela förmiddagen. Är helt slut nu. Jennifer håller på att flytta så vad gör man inte :P Få ändå belöning för slitet ikväll efter träningen. Då ska jag, Jennifer och Elin bada i bubbelpoolen. Ska bli sjukt skönt :)

I morgon sticker jag till Linnea i växjö! Ska bli skönt att komma bort bara. Bli deppig när jag går hemma själv. I dag få jag även höra om min brorsa kunde få in mig på rustalager ! Hoppas, hoppas, hoppas!

Aja nu måste jag ut med hunden innan min träning börjar.

ha det!

/Malin




Sliten och snygg...

Vilken kväll!

Shiit va en rätt rolig och händelserik kväll igår, det jag kommer ihåg var iaf bra ! :)

Va på en konstig, händelserik och rätt intressant förfest. Blev rätt full i slutet och va rätt full hela kvällen sen, men jag behövde det , säger vi ;)

Aja nu blir det söndagsfika hos crille :D Han skulle baka...hahah kan inte se framför mig att han kan baka :P

Ha det!

/Malin









Måste nämna att detta var efter utgången så blev väl inte jääätte fina bilder ;)

Potatis

Ha hört att potatis ska vara as nyttig om de ä kalla och man värmer dom. typ deras ...äsch de behöller nåt som är bra iaf! Ha det!
Malin

Helg juu

Helg igen ! Ha varit ute i rösa för att rasta hunden lite, sen tog vi en tripp till skedes hundbruksklubb. Bobby var faktiskt jätte duktigt! Han lyssnade och hoppade över alla hinderna och gick slalom m m , *nöjd matte :)

Det gick snabbt och bra på sjukhuset. Fast blir ändå nervös när jag bara närmar mig ett sjukhus, Usch. Har iaf varit och köpt ett knäskydd nu på team sportia. Hoppas det blir bättre än förra :) Lite senare ska jag och mamma går på stan och hon ska lukta på parfymer som hon ska beställa från taxfree och jag ska köpa en body, om jag hittar en vill säga i shetlanda... sen blir det att träffa anton :) Jennie och crille ha bjudit ut oss till rösa, så ska höra med han när han ha vaknat om han är sugen på det .

I morgon är det utgåååång :) Igår var jag inte alls taggad men blev lite små sugen i dag :) Vill bli roligt ful. Ha faktiskt blivit det de senaste gångerna, så hoppas på en till :)

Aja nu ska jag stäääda !

ha det!

/malin

Pissdag...igår

Orkade inte skriva igår. Va en riktig skitdag!

Japp nu är klockan snart halv sju på morgonen och jag äter frukost. Ska strax ta bilen till eksjö för att ta mig till sjukhuset där och magnetsröntgas. Skiter faktiskt hur det går. Om det inte är knäet så är det baksidalår, vader eller fötter. Bestämde mig för en sak igår iaf. Jag ska skita i om jag ha ont någonstans. Bättre att hålla käft och bara köra.

Ikväll blir det mys :) Ska träffa anton och äta kinamat . Va as längesen jag åt det! ska bli gott :)

Ha beställt en parfym - calvin klein, Euphoria


Härlig träning!

Vi var tre styckna på träningen. Haha fy, fast det va rätt kul ändå :) Jag och Emeli flummade rätt mycket.

I morgon blir det hård träning för min del. Jag ska först gymma sen jobbig fotbollsträning.

Under helgen är jag spelledig... = / segt men det blir nog en bra helg med utgång på lördag! Va ett tag sen sist.


Nu blir det räkmacka och tårta för att fira att min brorsa fyller 26 år!

/Malin

Klippt mig

Blivit av med det slitna håret nu, skönt! Känns så sjukt fräscht nu :) Även om det är lite kortare...Försöker tänka att det kommer att växa snart igen. Ska försöka toppa det igen om två månader. Gillade verkligen den frissan jag gick till i dag! Sjuuukt trevlig och bra! Mitt nya frisörsalong :)

Strax är det fotbollsträning...Inte jätte pepp men skulle vara en rätt lugn träning.

Ha varit lite effektiv och skickat in mitt cv både till elitfönster och sapa nu. Pappa stack även ner till sapa och snackade med några. Hoppas jag få sommarjobb där iaf! Även skickat in till vikingsbed i landsbro. Ska försöka ta mig i kragen och ringa både de och elitfönster i morgon eller till och med besöka elitfönster.

Aja nu ska jag stoppa i mig nåt ...i munnen asså ..hahaha jag är störd.

/Malin



Inga slitna toppar där inte ;)

Trötter...

Fy, usch och blä...Är svin trött. Ska träffa jobbcoachen snart. Sen efter honom ska jag klippa mig.

Kom hem vid halv 11 igår från tranås med ett leende på läpparna! Vi spelade en så underbar fotboll igår! Va riktigt kul att spela :) Vi spelade verkligen runt bollen genom laget och ägde hela matchen. Synd bara att vi bränner våra chanser. Blev iaf 4-0 .

Tänkte bjuda på fuuula bilder på en trött Malin, kan knappt öppna ögonen ! :O


/ Malin


Hahaah så ful :P


knäckebröd så klart :)

Hahaha

Jag är som sagt lite speciell... Skulle kläcka två ägg nu. Tänkte baka lite gott :) Iaf så hade vi endast två ägg kvar hemma. Vem blir inte nervös då? Joo jag. Stod typ och försökte peppa mig själv att du klara det. Du kan kläcka ägg mm. Första ägg gick underbart! Det bästa jag någonsin har kläckt tror jag! :O Andra gick inte så bra.. Jag brukar alltid göra ett förlitet hål så skal hänger med ner så tänkte nu ska jag göra som första ett stoort hål. Det dumma var bara att jag gjorde ett litet för stort hål så hann inte med när ägget åkte ner i slasken. Meen det borde väl funka med ett ägg oxå. Jag kör på det iaf :)

Syns sen igen ;)

/Malin

Dum i huvuvdet,,,

Haha jag är knäpp. Mamma och pappa har köpt några chips förra helgen tror jag och inte ätit upp dem nu i helgen!! :S Så nu hade jag drömt om chipsen att jag skulle öppna ett litet , litet, litet hål så jag kunde smuggla ut några till mig själv utan att de skulle märka något då...Detta var ju då en dröm men nu efter jag ätit mina knäckebröd så gick jag fram till skåpet där chipsen ligger och tog ner dem. Sen börjar det slå till i huvudet - Va fan gör jag!? Tisdag morgon och jag tänker snochips? Duktig som jag är lämna jag tillbaka dem och är ...normal för en gång skull :)

I dag är det iaf MATCH! Jag hoppas fan att vi är bättre i dag! Annars blir jag riktigt besviken. Jag har bestämt mig för att våga mer, prata mer och smälla på mer :) Vi få se hur det går.

Förövrigt har min hund sovit i min säng i natt. Mys med hundhår när jag ska lägga mig i natt. J'vla mamma som öppna min dörr för bobby så han ska kunna hoppa upp och lägga sig hos mig. Det ännu mer sjuka är att Bobby tror att han är bossen! Om jag försöker knuffa ner han blir han as sur och morra och trycker sig as tungt ner så jag inte kan rubba honom. Speciell matte och speciell hund.

Aja nu ska jag fixa till mig ! :)

Ha Det!

/ Malin



RSS 2.0