Snart!!

30 dagar kvar till cypern!!! Och 20 arbetsdagar kvar !!! :D Lycka! Ska bli så sjukt najs att direkt sticka efter jobbet:)

Min hjärna är helt slut nu ikväll..Precis efter jobbet stack jag iväg till maxi för inventering med laget..mindre skoj en sån här fin stekdag. Jaja. I morgon är det match, är laddad som satan! :D

/Malin

Såå

Nu har jag festat klart till midsommar:) Hård träning blir det nu framöver...men prinsesstårta. Okej blev lite tårta nu på lunchen men men det är ju gott iaf :) Det är helt sjuukt vad jag längtar till: midsommar, cypern men främst mitt sommarlooov !:D Eller ni få kalla det arbetslös oxå men jag kalla det sommarlov ;)

Helgen va väl lite speciell...meen jag ha  lärt mig av den! Alltid något ju. Ska inte bli så igen. Jag ska mogna när jag dricker. Haha jaa det låter kanske lite konstigt men jag ha lovat mig själv det nu! Jag kan vara galen och allt det där, men det behöver inte gå för långt för att vara galen ? Så nu struntar vi i helgen och gå vidare mot nya jävulskaper!

Just det! Det är ju endast fyra arbetsdagar den här veckan! Vilket är uuuunderbart och ännu mer underbart att vi är lediga nästa måndag oxå och underbart är det oxå att jag endast ha 21 arbetsdagar kvar och tre timmar. UNDERBART!

Nu bli det att kissa bobby för att sedan åka tillbaka till mitt underbara arbete!


/Malin



Börja gå utför nu...

Helvete varför kan jag inte dricka som en normal 20 åring för! Nee Malin hon ska dricka cider, shotar och sprit...Fy fan för den här dagen. Måste städa undan innan föräldrarna kommer hem oxå. Helst av allt vill jag bara gå och lägga mig och sova till måndag, när jag ska gå till mitt underbara arbete.

Ni få inte glömma att det är morsdag i dag! Ha köpt en jätte fint armband till henne. Hon förtjänar det! :) Älskar min mammi ;) Det få ni inte heller glömma att säga idag!

/Malin

Ekbacken

Ekbacken i morgon kväll :) Ska bli najs :D Sjukt sugen på alkohol ;) Haha vill ha nu! Bli en mysig förfest som består av fyra tjejer !


Bilder kommer nog i mon ;)

/Malin

Tönt

Fy fan vilken tönt jag är...sitter och lipa till min bröllopslåt. Vet inte vrf men hela jag ryser när jag lyssna på den. Underbar låt, dock få ni inte veta vilken den är.

Haha påtal om bröllop så kom jag på en sak innan. Okej en liten snuskig tanke då (A) Nu när man är ung och så, så tycker man ju att sex är rätt bra :P Iaf jag. Meeen jag skulle vilja veta hur det är när man kommer upp i 30, 40 års åldern? Kan man bara trötta eller hållare man ..igång lika mkt då som ung? Tråkigt om man inte alls tycker om det sen eller ens partner inte ha någon lust. Jag tycker typ att sexlivet är väldigt viktigt i ett förhållande, på en skala är det typ 8/10. Finns ju sjukt mycket mer som är viktigt men det är viktigt!

Lite små tankar jag håller inom mig ;)

I morgon är det match så nu få jag sluta att lipa och sätta på någon lite rockigare låt!

/Malin




En liten malin med lååångt hår..

Nykter - Onykter

Jag är så sjukt slitet...Måndagar brukar ju vara värst eftersom man ofta sover lite längre på söndagsmorgonen, men jag är helt förstörd nu efter två dagar. Va det lördagskvällen som gjorde det? Varför dricker jag alltid så mycket för? Bli ju bara dumt för jag säger ju allt till alla utan att tänka mig för innan. Visst ibland kan det ju bli rätt kul, men oftast pinsamt.

Var ju tänkt att jag skulle ut till ekbacken nu på lördag. Men vettitusan...Vädret få helt enkelt bestämma:)  Jag kommer nog bli sjukt sugen på fredag kvällen;) Det är bara 25 dagar kvar på jobbet nu! Det har faktiskt gått otroligt fort, kommer ihåg när jag tyckte 67 dagarn var lite ;)

Idag ser dagen ut på följande sätt: Ut med hunden, åka och köpa nytt knäskydd (eftersom en nån jävel ha tagit mitt) och sen fotboll i det härliga vädret. Sen ska jag fan lägga mig tidigt ikväll.

/Malin




Gammal bild ;)

Tisdag...

Tisdagar är jobbiga, det enda positiva är att måndagen redan är förbi.

Jag är rätt duktig på morgonen faktiskt! Min morgon se nästan ut likadan varje dag. Jag vaknar, gör mina situps, kissa, gå ner och steker ägg, äter, sitter här, borsta tänderna, sätter upp håret och åker. Det jag menade som va duktigt med det här var ju att jag steker ägg varje morgon:P Det är väl rätt nyttigt att äta ägg? Haha jag tycker jag är duktig iaf.

På onsdag har vi match iaf. Är riktigt spelsugen nu när vi inte hade nån i helgen. Möter husqvarna hemma. Bli rätt intressant vilket lag de ha med sig, eftersom deras a-lag spelar i div 2. Jaja nu ska jag upp och borsta mina tänder!

/Malin

Bra söndag??

En underbar bra bakis dag :)



Kolla fotboll nu!

Farligt

Bli farligt i kväll! ;)


Spelledig helg = utgång :)

Japp i kväll sker det! Jordens undergång. Usch jag mår dåligt av det. Meeen det skulle väl ske klockan sex ikväll..i Usa? Så när sker det i sverige? hmm :P

Jaja jag hoppas jag är full när det händer iaf. Jag ska börja förförfesta med mig själv, innan jag sticker på inflyttningsfest hos jennifer. Vi blir nog rätt många där, kommer dit några nya ansikten så kommer bli kul :) Storhandlade på systemet igår oxå. Blev både cider och vin, men hoppar nog vinet ikväll och spara det till nästa helg med Elin ;) Shoppade inte bara dricka utan lite kläder oxå. Blev tre linnen och en body. Blir nog bodyn i dag! Fast den är lite farlig...få bli till jeans och kavaj i såna fall :P

Hade tänkt att steka lite i dag ju...men fan vad de blåser! Jaja få se hur länge jag stå ut i blåsten :)


/Malin

Blåbärspaj + träning

Har varit och tränat på friskis lite. Helt slut, kommer nog få en riktigt jobbig träningsvärk i armarna i morgon. Nu när jag kom hem så hade mammi bakat en blåbärspaj! Mums :) Fast jag tkr nästa bättre om vaniljsåsen (A). Elin kom hem från öland idag så hon ville hänga på bort till ff, lite roligare än att sitta själv och glo...Fan vad jag skriver om intressanta sakar! hahah patetiska blogg :)

Nästa helg så måste jag ut iaf. Mamma ha klagat på mig att jag måste gå ut och bli full. Tack mamma!

/Malin


romantiska filmer

Jag klara bara inte av romantiska filmer...ha precis sett klart pearl habo. Fy ha gråtit mig igenom halva filmen. Ha blivit så sjukt känslig, förr skulle jag aldrig gråta. Ha fått huvudvärk av gråten så ska försöka sova lite nu.

/Malin

Tre poäng :D

Äntligen våra tre första poäng!! Underbart. Slog trean i tabellen med 5-1! Gjorde ett hörnmål, men med foten?? Jaja skönt att inte alltid använda huvuet ;) Riktig skönt med poäng. I morgon spelar ff, så blir att åka bort o kolla på dem.
Nu är det lördagsmys...med päronen. Lite sådär men men.

/Malin

Uppe med tuppen

Jag gick och la mig vid elva igår! En fredag! Aja så vaknade förstås tidigt. Vilket jag tog väl hand om. Först gjorde jag mina situps, sen gick jag en timmes promenad och sen gjorde jag situps igen :) Lite små rutor ska jag allt ha i sommar. Eftersom jag ha en ...speciell kropp :P haha ha former och så, så tror jag att det är snygg med rutor på min kropp. Få väl se hur det se ut sen :)

I dag är match i jkpg, närmare bestämt hovslätt. Kommer bli en tuff match men idag då jävla ska vi ha tre poäng!

/Malin

Dagarna går, men minnet består...

Usch tänkt en massa idag...

Ha tagit världens längsta dusch tror jag. Känner mig sjukt ren och fräsch! Ha rakat mig, ansiktsmask, filat hälarna, smörjt in mig med god body lotion, noppat ögonbrynen, målat naglarna, borstat tänderna gånger två + tandtråd...Okej nu låter jag riktigt tjejig. Men det är sjukt skönt nu efteråt. Nu fattas bara fredagsmys.. Få dock bli sängen för mig nu.


/Malin



Fröken duktig :)

Såå nu har jag precis putsat till några av mina skor! Använde nåt som gjorde de kolsvarta igen, medan fotbollsskorna blev insmörjda med skofett. Nu tänkte jag börja städa huset åt päronen som är i jkpg. Fan att jag inte hängde med. Kunde ha solat lite hos kussen då. Aja jag är iaf duktig.

Annars i kväll blir det hockey med pappa :P Haha jennifer skulle ha myskväll med hennes pojkvän , fast ska bli skönt o bara ta det lugnt. Jaja nu måste jag börja o städa!

/Malin



Sssorry

Shit ha varit så sjuuukt bakis sen förra helgen så ha verkligen inte orka blogga..Men nu är jag tillbaka! Och ni kan vara lugna för jag ska inte ut i helgen..eller man ska väl aldrig säga aldrig men inget planerat iaf :)

Det är min favvo dag i dag, fast inte just den fredag den 13 kanske men det är FREDAG:D Underbart! Just nu är det planerat att åka till Jennifer i kväll o vara några styckna där o de flesta ska väl dricka lite, men icke jag. Ha match i morgon så få hålla mig...:P

Jaja ska strax åka ut till landsbro på möte med jobbet. Jag fatta verkligen ingenting när vi sitter där. Fast det är rätt kul o kolla på alla andra , sen gå ju tiden från jobbet så jag gillar möterna ;)

/Malin

Bobby och jag :)

Chips är gott efter jobbet ;) Känns bra att börja veckan så här . Jobbet gick väldigt fort i dag, vilket va riktigt skönt :) Ikväll är det träääning :D Ska springa satan så chipsen försvinner :P
Ska försöka hinna städa min garderob innan träningen och boka tågbiljetter till stockholm .

Först nu blir det promenad med bobby :)

/Malin


Fest :)





Match!

Match i dag! Mot Ormaryd. Kommer bli sjukt tufft! Vi har vunnit de senaste matcherna vi ha spelat och vi körde ner dem till div fyra. Men nu fick de en friplats och de ha fått tillbaka en riktigt bra forward. De är ett riktigt bra lag. Men fan vad de ska få känna där uppe ;) Nee ska inte tagga för mkt i dag.
Ha iaf ätit frukost precis. Jag kan typ äta hur mkt som helst nu på morgonen ! Förr åt jag aldrig fruost. Japp men nu ska tänderna tvättas. Ha det!

/Malin

Underkläder

Beställt hem lite nya underkläder från nelly nu :) Beställde tre olika bh + trosset. Ett par vita, ett par röda och ett par rosa. Haha är iaf från clevin klein. Tycker om deras trosor (fast de bruka vara rätt små), så det här bli nog bra :) Sen beställde jag hem en fin klänning. Annars i dag har det varit så där. Ena taget mår man utmärkt andra ..mindre bra. Synd att det är måndag i morgon. Skulle behövt en vilodag.

Jaja nu ska jag soooooova en stund innan klockan ringer och jag ska ner till mitt underbara jobb :)

/Malin



Valborg

Jao vilken kväll! Blev nog rejällt full, utan att jag märkte det. Ha flera minnesluckor, vilket är lite små läskigt :P Det jag minns av kvällen var bra iaf :) Träffade många roliga människor. I dag är det väl så där. Vaknade och kände mig pigg, men det slog om till en kraftig huvudvärk... Ska hjälpa jennifer att flytta snart oxå så kommer att bli tufft. Fundera dock på att börja fixa till sig lite så man se piggare ut än vad man är iaf ;)


/Malin

RSS 2.0