Nu blir det hemlis :D


Hihih

Två årsdagen!!

Japp idag har jag varit singel i två hela år :D Hurra, hurra, hurra,hurra ..
Folkets jubel : BUUUUUUUUUUUH ;)

Igår var det trevligt iaf. Var hemma hos Arias och Crille. Vi kollade på två romantiska filmer ;) Trodde jag inte jag skulle få dem att se "The notebook" men dem gillade den ;) 
Nu ska jag sova igen.. Klockan är ju inte ens elva än :P 
Ciao 

Vill ha, vill ha, vill ha!

Jag vill ha balklänningen!! Hoppas, hoppas, hoppas :D
Jag vill även ut och festa!! =D Men ha inte råd...=/ Blää skulle sparat mina pengar när jag jobbade extra. Jaja nu är det let`s dance :)
Ciao

Baaaaaaah Gaaaaaah Laaaaaaaaaah

  • Behöver röra på mig - Men få inte
  • Behöver träna - Men få inte
  • Behöver städa - Men orka inte
  • Behöver träffa vänner - Men orka inte ringa
  • Behöver Vila - Men orka inte gå till sängen
  • Behöver duscha - Men orka inte

Jag är lat.



Vill åka bort ett tag. Turkiet?!


Lugn helg

Helgen blir lugn . Ska faktiskt bli skönt att inte göra något. Fast vill ner till stan och handla in lite smink som har tagit slut men sen blir det slappa framför tv och kanske sova lite.
Gilla inte att vara trött...
Ciao

Orolig

Hela jag är full av oro... Vet inte varför jag har denna känsla. Känns som något kommer att hända ikväll. Springer runt as nervös och vet inte vad jag ska göra. Kanske är pågrund av 3:3 som jag inte ska gå på eller pågrund av att jag inte kan träna ikväll eller så kommer något dumt hända i kväll . Blä hata att inte veta vad som komma skall. 
Ha iallafall precis kommit ut ur duschen. Känns som jag har vaknade till lite iaf. När håret har torkat blir det promenad med vovven.
Ciao


Sparlista

Japp blir det många listor på bloggen. Gjorde ju Veckans Bästa/Sämsta och nu ska jag göra en lista på hur jag ska spara pengar ;)

* Har ju faktiskt slutat att äta godis, tror det eller ej. Så lär ju spara in en del godispengar ;)

* Ska börja och jobba mer!

* Inget festande på ett tag

* Inga onödiga utgifter som; utemat, bowling m. m .

* Hjälpa till här hemma mer, kan ju dra in några småpengar.'

Finns inte så mycket mer man kan göra..Jo man kan ju söka mer jobb, men tror inte jag hinner eller orka det ;)
Ciao


Paradis hotel

Jag kom på en sak i dag när jag läste Annelies blogg. Hon och hennes syster var på Gotland under Stockholms veckan när de blev tillfrågade om att vara med i paradis hotel. Om jag nu inte skulle varit så dum att jag avbokade min och Jennifers tripp dit, så kanske, kanske hade de frågat oss snygga tjejer ;) Haha eller kanske inte :P Men det fanns ju en chans att de kanske skulle frågat...
Många säger att de aldrig skulle ställa upp på något sånt program , men jag ser det som en erfarenhet i livet! Jag skulle lätt ställa om jag fick chansen att vara med i paradis hotel, Robinson, Big brother  eller någon annan dokusåpa . Tänk "Paradis Malin" ;) Jag skulle nog vara en person som märktes rätt mycket ändå. Inte i början men sen skulle jag nog börja ha en massa pakter m. m ¨.
Få väl åka till Gotland i sommar ;) 
Ciao 




Det bästa med Paradis Hotel är Kristoffer! =D Ögongodis, jammi

Veckans Bästa/Sämsta

Bästa

* Jag har jobbat och tjänat pengar

Sämsta

* Snön
* Sjuk
* Ätit sjukt mycket :S Vet inte vad det är med mej.
* Måste spara mina pengar :S
* Orka inte göra något
* Saknar Jennifer
* Är rätt negativ av mig förtillfället.

Jaa så kan det vara ;)
I morgon blir det kanske mer jobb om jag orka och kanske städa upp i rummet. Låter kalas va ;)
Ciao



Jag behöver förra lördag nu!


Linnea-dag!, sjuk, jobbat

Idag fyller Linnea 19 :D Ett år kvar till systemet :) Dock har min hals ballat ut så blev sängen till klockan tolv, sen följde jag med mamma till jobbet..Märks det att jag är i stort behov av pengar?! I morgon blir det iaf sängen och vara avudsjuk på alla som ska på 3:3..
Ciao



Försöker...

Försöker fixa mitt utseende på bloggen, går dock inte så bra. Men nu är det paradis hotel så få bli en annan gång :P Ha det!
Ciao

Balen?

Ska jag? Jag är så himla sugen just nu. Men tror inte jag ha pengar =/ Ha hittat klänningen jag vill ha iaf. Nu blir det Wallander!
Ciao ciao

Minnet är svagt

Kommer inte ihåg inlägget jag skrev igår.. Men skrev ju inget dumt så :)
Va en helt sjuk kväll! kunde knappt blivit roligare..eller jo det kunde hållit på längre! Shit vad jag och Jennifer dansade! Innan vi gick ut var vi hemma i brorsans lägenhet där vi spelade in massa filmer på oss xD De blev klockrena ;) Måste säga GRATTIS till Jennifer oxå!!! Hon fyller 19 idag (mellanåretdäringetkulhänder) :D Längtar till nästa helg, hoppas du kommer hem då! =D
Nu blir det promenad med vovven.
Ciao ciao





ChipS <3

Finns det något godare än chips, när man ha kommit hem från en fartfylld utgång med jennsan...Svaret är nej :)

Bloggen

Min blogg suger rent sagt ut. Jag orka verkligen inte skriva ...Fast jag bry mig inte så mycket ;) Jag skriver blogg för jag behöver skriva av mig ibland, så skriver bara när jag orka och vill :) Nu vet ni det!

Igår var jag och spelade cup. Kom tvåa igen :S Men vi slog ut ormaryd vilket var riktigt kul, de var as sura ;) sen blev det förlust i Finalen mot Landsbro igen. I dag är det bara att ta nya tag. Träning snart. Få se hur den går :P
Jennifer vill även gå ut ikväll, men känner mig inte så kry för det. Kroppen värker och att sätta på sig ett par klackskor är nästan det sista jag vill just nu. Men få väl se hur jag mår ikväll :) Ha en bra lördag!
Ciao ciao

Cup står på listan i morgon

Japp i morgon är det cup som gäller ! Ska bli kul!! Få hoppas att vi ta och vinner denna gång. Få väl gå upp och näta något ;) Nu är det städning på rummet och plugg som väntar!
Ciao

Balle


Ledig!!

Jaa, lyckan är stor när man är ledig i morgon :D + att man nästan har gjort klart det man skulle göra i morgon =) Jag är bra bra lallalla :D I morgon ska jag och några klasskompisar träffas och umgås, ska bli mysigt :) Nu väntar sängen !
Ciao

Magen värker

Min mage är inte bra idag. Känns som den gjorde när jag var liten, när jag hade små kramper jämt och ständigt. Annars har dagen varit bra. Jag har läst ut två böcket ! Blev helt fast i dom så kunde inte sluta att läsa :) I kväll blir det nog att betala lite till resan! Räkande ut igår att det var 143 dagar kvar..har jag för mig iaf ;) Nee nu blir det att vila. 
Ciao 


Hemtenta

Sitter och låtsa som jag förstå något om skatter, fatta dock nada. Jag har suttit och skrivit fem fulla blad med bara skit känns det som. Okej, visst jag är rätt stolt över mig själv. Jag har bara jätte lite kvar att skriva ner och tentan ska vara inlämnad nästa torsdag. Erkänn jag är lite duktigt ibland.
Populär har jag också blivit eller vad säger du Jennifer ;)

I morgon blir det iallafall gymmet igen med skolan. Sen slutar man ;) Älskar mina onsdagar. God natt
Ciao ciao

Jag ler

Jaaa, jag är glad. Det var väldigt längesen jag känner den ro i kroppen som jag nu gör. Jag kan äntligen släppa min ångest om min hud. Den har blivit så mycket bättre. Jag har inga större beskymmer i livet, vilket gör att jag inte behöver oroa mig för något för tillfället. Mina klasskompisar har jag kommit närmare vilket gör det både lättare och roligare att gå till skolan. Visst det finns alltid beskymmer i livet men för tillfället är de så små att de inte ens är värda att tänka på. Jag har bestämt mig för en gång skull att ta mer ansvar för mitt liv och ta ett kliv närmare vuxenvärlden. Nu menar jag absolut inte att jag har blivit vuxen, utan jag är fortfarande lilla jag, men känner att jag våga ta större ansvar för mitt egna liv.
Mitt liv har fått en ny start.
Ciao



Ont i rumpan...

Det blev inget pumpande på gymmet...Björn bestämde att vi skulle köra spinning i dag. Jag säger bara aldrig mer! Min rumpa är inte gjord för att sitta på en hård, liten cykelsadel. Sen ska man cykla som en idiot och ställa sig upp ibland och röra armarna m.m. Nee någon spinning människa lär jag aldrig bli.
Nu blir det snart ut i snön. Det lär nog aldrig sluta att snöa. Blir bara mer och mer. Jag vill börja se gräset nu . Jag vill till Kos nu! Fatta den veckan. Vi kommer ha sjukt kul och kommer bli bruuuna :D
Nee nu ska jag inte drömma mig iväg. En promenad i snön va det.
Ciao


Gymmet väntar

Nu är det dax att pumpa lite muskler på gymmet :) Dock är jag as trött.
Ciao

Öronsjukdomen är löst

Ska berätta en äcklig sak...Jag har ju så fruktansvärt ont i örat..Trodde ju nästan att det var öroninflamation, men insåg i dag att det var en stor, äcklig finne! Vad äckligt! haha ha dock fortfarande ont så inget att skratta åt. Fast är inte 100 på att det är en finne, för det gör ju ont i hela örat när jag rör vid det..Sen har jag fortfarnade ont i huvudet och vill bara sova. Så kanske är någon feberfinne som jag har fått.. Få väl se när den försvinner.

Om tio minuter är det paradis hotel :D Lyckan är stor ibland!
Ciao





Aj

Aj aj aj mitt stackas vänster öra. Jag kan inte ens ligga med huvudet på vänster sidan. Ont i huvudet har jag också. Gillar inte Måndagar.
Få inte bli sjuk nu när det är cup på fredag. Kommer att vara borta till ett på natten om vi kommer till final då vill säga :) På torsdag är det den första  3:3, vilket jag kommer att skippa. För det första så är ju cupen dagen efter så vill inte riskera att vara bakis och för det andra så har jag noll lust. Jag menar, jag vet exakt villka alla är och vi i skolan är ju olika gäng som håller ihop så palla inte att gå när det bara är vi treor i skolan. Visst skulle vara kul att festa med klassen men nu eftersom cupen är så blir det att stanna hemma på torsdag kväll.


I dag efter mina två långa sega lektioner blir det att träna lite och sooova. Jag behöver sömn.
Sorry för mitt seriösa, tråkiga inlägg, ska inte göra om det.
Ciao

Just det ett litet filmtips! Kolla på "the dark knight" Sjukt bra film om man gilla batman ;)


Tv-shop < Jerry springer

Jaa vad väljer man, tv-shop eller Jerry springer? Tror Jerry springer iaf inte lura på mig något, så blir nog det.

Roligt att man va tvungen att gå upp klockan sju i dag när man hade sovmorron till halv ett. Jag och Linnea hade bestämmt med rektorn att vi skulle berätta för åttorna om vårt projektarbete. Skönt att få det överstökat ;) Nu blir det Jerry o jag. Ciao ciao 

Livet

Jag mår inte bra. Jag har jätte ont i ena örat, ha huvudvärk och är hängig. I morgon börja mitt nyttiga liv oxå, som kommer gå lika bra som denna veckan. Pizza, godis, chips, alkohol . Livet är som vanligt vill säga. Nu ska jag sova! Natti natti

Kom på en sak..

Jag vill också kunna skriva långa inlägg. Men det går bara inte . Det händer inte så mycket i mitt liv, iaf inte något jag vill dela med mig på bloggen ;)


sleeeten

I dag har man varit räääätt sliten. Visst kan beror på att man inte har gjort ett sk*t i dag men ändå.
I morgon hade jag visst sovmorgon till halv ett..men eftersom jag och Linnea måste jobba med projektarbetet så måste jag åka till skolan vid åtta :O Döda mig.
I morgon är det en nya vecka och jag ska vara nyttig och duktigt ;)
Sov så sött ! Ciao ciao


Hotellet kväll sviker aldrig

Det var en riktigt bra kväll igår :) Jag, Linnea, Linda och Pillan träffades först hemma oss mej för att "vuxen" dricka som jag kalla det. Det menas att man dricker vin. Gick väl lite sisådär. Blev lite drickar på det också. Därefter skjutsade mammsen hem oss till Tobias lägenhet, där det dracks lite till innan vi började röra på oss till hotellet.
Var perfekt med folk, perfekt stämning och perfekt humör. Vi dansade, snackade, drack och hade kul ;) Såna här kvällar uppskattas starkt.
Nu blir det dock promenad med Elinpelin :) Ha en bra söndag! Ciao ciao





Gängetmys

I dag ska jag och gänget ut till Chrilles stuga =) Om en tre kvart ska vi tjejer iväg och handla lite mat, godis o dricka . Sen bär det iväg till landet ;) Är på riktigt myshumör så kommer bli en bra kväll !


Det är typ 153 dagar kvar till Kos.

Ibland blir man rädd..

Linnea jag tycker verkligen grymt mycket om dej...jaaa jag älskar till och med dej . Men ibland blir jag rädd.


Därför....

Blir det utgång på Lördag för att sörja mitt VG.

Förbannad...

Okej ofta så kan man överdriva om att lärarna ge för dåliga betyg. Men nu har min religions lärare slagit gränsen!!
Åhh ...... 28p är G gränsen, 64 p är fullpott. Jag få 56,5 p vilket är ett helt klart VG , jag få G..Jag har som mål att få VG i alla ämnen och så har man verkligen pluggat för att få VG så få man ändå ett G. Varför F*n ska man plugga och anstränga sig då?! Nee fy fan.


Sol, bad, fest, vänner, Kos = Perfekt


Äntligen!

Nu har vi äntligen tagit oss samman och bokat resan till Kos :D Känns jätte bra, även om det känns som alla pengar flyger i väg.. Då menar jag inte resan utan även studenten , fester m. m. Fast jag är jätte nöjd med vårat val av hotell och jag vet att resan kommer att bli ett minne för livet ;)
Sommaren -010 kan inte börja på ett bättre sätt :D

Resan

Resan till Kos i grekland går väl sådär..Jag är sjukt på och kanske tjata lite mycket, men vill verkligen boka den nu! Jaja i mon gäller det. Ciao

Friskis & svettis

Japp snart ska man röra fläsket ;) Elin har lyckas få med mig på friskis & svettis. Ska bli kul, speciellt för alla andra som är där och ska se mig flaxa med armarna och sparka med benen. Nee mend det ska bli gytt att röra på sig lite :) I veckan blir det en del träning : ¨

Måndag: Ledig, crosstraninng ??
Tisdag: Idrott (skolan)
onsdag:gymmet (skolan)
Torsdag: Styrka + löpning med fotbollen
Fredag: ledig
Lördag: Fotbollsträning
Söndag:Ledig, crosstraning??

Bikini särsongen närmar ju sig lite smått (även om det inte syns på vädret).




Tvåan

Vi kommer fan alltid två, även när vi spela som kungar sista halvlek.


En speciell plats...

En morfar har alltid en speciell plats i hjärtat som Anna sa i dag på begravningen. Där brast det för mig. Alla minnen om hur jag som liten fick följa med honom till Ica, som alltid var ett äventyr, när han mutade mig att stanna över natten med godis, när han och jag var ute med Labbe, när jag efter varje gång hade slagit mormor på "Fia" sprang in stolt till tv-rummet för att berätta det för honom, när vi satt och åt korv och kollade på sporten tillsammans, när han viskade hemlisar till mig som inte mormor fick höra, hur han höll om mej när vi skulle sova, hur han skrattade.
Morfar gav mig så mycket mer än vad han tror. Han gav flera människor mer än vad han tror. Det märkte man nu på begravningen. Det kom väldigt många för att vara med på gudstjänsten. Det var så otroligt vackert. Husarerna stod med sina svärd omkring kistan och mormor,  hans bror, hans barn, barnbarn, barnbarnbarns, vänner var där för att ta farväl.
I kyrkan gick allt bra, men vid talen släppte jag allt. Jag ville bara hem och gräva ner mig. Alla minnen kom tillbaka och huvudet var fullt med tankar. Jag fick upp frågan "Varför" hela tiden, men jag borde inte fått upp det. Morfar fick leva tills han var 86 år gammal . Han hade en väldigt fint och långt liv. Han har skapat så mycket och jag lova att han var stolt över oss alla i kyrkan i dag. Jag är så otroligt glad att jag fick ha han i mitt liv.
Älskar dej Morfar <3


KM

Måste nämna KM:et. Vi vann alla våra matcher i gruppen så blev gruppsegrare. Vilket gör så att vi få spela semi-final på lördag och förhoppningsvis Finalen då med :) Dock sög jag totalt. Jag var riktigt värdelös. Hoppas jag få sitta på bänken på lördag, för det förtjänar jag om jag är lika dålig som idag...Shit vad jag älskar mig själv när jag är så positiv. God natt.

Jennifer goes crazy :D

Jennifer, Jennifer, Jennifer...Min äldsta, bästa vän. Det finns få som dej. Visst vi bråkar och stökar men vi märker snabbt att vi inte kan vara utan varandra. Därför tror jag på ännu längre vänskap, vilket det ska bli :) Har haft ett sånt grymt -09 år med henne. Det började med att vi fyllde 18 och ni kan ju förstå vad vi festade! Varje helg fram till sommaren typ ;) Vid Midsommar blev det äntligen av att vi hyrde en stuga på öland och levde röj där några dagar. Visst sommaren blev lite ensam utan dej men så blev det eftersom en jobbade och en var lat i stugan :P På hösten och vintern har det även blivit en del festande...Centrum blir svårt att glömma.Shit vad vi dansade!
Nu låter det som vi bara ha massor med festminnen ihop, men så är det ju absolut inte. Vi har stöttat och hjälpt varandra hela året som gick. Från problem med killar till andra meningslösa problem. Få hoppas på att det nya året innehåller lika mycket Jennifer som förra :)




Jobbig dag vänta..

I morgon blir det jobbigt. Jag har liksom inte förstått det ännu. Tror jag behöver ett avslut,så jag förstå det. Fast det är inget riktigt avslut. Det är bara början till en otrolig sorg som jag alltid kommer ha med mig. 
Min Morfar kommer alltid finnas kvar i mitt Hjärta. <3



Gästinlägg // Jennifer

NU sitter jag och malin i hennes fjolliga rosa rum.. haha nee hon har ett svart/vit rum.. rätt trist.. haha nee okej nu ska jag sluta skojja. det är jätte fint, hon har prec gjort om det.. Gud vad kul och läsa om malins rum tycker ni inte :D haha ... Snart börjar paradise hotell som vi ska kolla på. Malin påstår att hon gärna skulle vilja vara med i det programet kan ju gissa varför hehehe ;)

Nee nu ska jag dra, ha det så kul malins alla vänner & bloggläsare :) Pusspuss /j.s

Hej igen..

Nu kom jag på en sak jag kan berätta om. I dag har jag , Elin och Linnea kollat på resa till Kos. Det var ett jätte fint ställe med bra nattliv. Få hoppas att Fanny gillar stället också :) I såna fall hade vi tänkt att boka resan på lördag!! Vill verkligen åka utomlands nu. Dock fick man ju lite panik när man ställde sig på vågen precis... Hård träningen är det ända jag säger.
Ciao ciao

Det rulla runt i magen nu..

Nu börjar det kännas rejällt i magen. En timme till samlingen och två timmar till första matchen. Jag måste vara bra i dag! Äsch meningslöst inlägg, nu när jag är överladdad. Ha en bra Torsdag. Ciao


Dunder laddad

Jaaa jag är så himla laddad inför morgon dagen. Jag har lust att skada någon i morgon. Nee nu tar jag väl ändå i... Men lite kul skulle det ju vara ;) I dag har det varit en nyttig och bra dag förövrigt. Det blev en promenad med Jennifer och Bobby i snön och lite egen träning på det. Klockan börjar närma sig tio nu och jag är trött...Jag börjar bli gammal!! Jag orka inte vara uppe alls länge längre. Jag som alltid har varit en nattmänniska..jaja god natt på er .
Ciao


Barnet i mig kommer fram.

Lovet känns oändligt...Vilket är väldigt positivt! I morgon ska jag försöka dra med Jennifer och Elin att åka pulka! :) Jag behöver bli barn nu innan skolan dra igång igen. Jag började redan i dag att vara lite barnslig, genom att spela "Vem där" med Fanny, måste nämna utklassningen ^^ vann med 10 - 2 . Ne om man ska köra på att vara barn redan nu...klockan är ju faktiskt elva snart så sängen väntar nog på mig :) God natt
Ciao



Jennifer & Jag


Fanny <3

Snart är det dax för hemfärd till Vetlanda igen. Har haft fyra underbara dagar här hos Fanny :) På lördag, så gick vi spontant ut och Johan lyckas prata in oss på Sliver. Söndag, blev en vääldig slapp och skön dag med filmer. Måndag, köpte jag present till mamma, vi åkte till resebyrån för att få lite tips om vart vi ska åka, vi gick en promenad runt munksjö och gick sedan till Clara för att glufsa i oss kycklingsallad & tacotallrik. I dag har dagen mest bestått av skratt och skämt :) Som ni kan läsa har det varit fyra riktigt bra dagar! Tack Fanny :)
Nu blir det hem och tagga till KM !! :D


Nu har det nya livet klivit fram

Nu har mitt nya, friskare, fräschare, nyttigare liv startat. Få se hur länge det vara bara.

I dag ser dagen ut så här:
Ringa Fanny
Fotbollsträning
Duscha
Packa
Åka till Fanny

Ha en bra lördag! Ciao

2010

Okej vill bara göra klart för er att jag säger -010.

RSS 2.0