Gympass avklarat ! :)

Jag har inga krafter kvar i kroppen nu. Helt slut pumpad efter gympasset. Jag vill ju mest köra kondition för att bli lite mindre..Så först i dag körde jag 30 min cross traning sen körde jag ett intervallpass på löpbandet i 15 min. Helt jävla slut efter det men jag fortsatte ändå med rygg,rumpa och mage. Så efter passet kunde jag knappt resa mig upp. Undra hur träningsvärken kommer att kännas i morgon.
Känns iaf bra att jag är igång! Måste bara försöka hålla det.

I morgon blir det att ta hand om hundarna, sen lektion och sen åka med crille och Jennie till jkpg där Tobbe och Denice och Bebben väntar att vi ska hälsa på dom :) Ska bli kul att få se han ! Han har blivit mycket piggare och han andas nästan helt själv nu , inte en massa sladdar som jag hatar. Fan om jag svimmar igen..

/Malin

Matte !! :D:D:D

Underbart med Mattelektione i en timme i dag! Ska bli såå skönt att åka i från jävulshundarna.. Asså seriöst i dag har de något emot mig, bägge två. Bara Maja som är snäll och försöker fostra dom lite.

I dag blir det som sagt matte och en massa plugga på Nk sen hade jag tänkt sticka till gymmet! :)

/Malin

Stor familj

Vi har blivit en stor familj nu :) Idag har vi ju hämtat hem Molly. Kommer att vara helt slut efter den här veckan kan jag lova! Måste även fokusera mkt på matten och Nk nu...Sen i dag hände en rolig sak! Tobbe och Denice förlovade sig i dag :) Denice fick även för första gången hålla om lilla Tore som deras barn ska heta :) Min morfar hette det så jag gillar det ! :)

Nu ska jag försöka få dessa två att sova så gott som de gjorde innan i dag.. Just nu känns det hopplöst.

/Malin



Svimmaren ^^

Oj oj oj ! Exakt två månader förtidigt blir jag faster. Kunde slutat riktigt illa men allt är bra nu iaf :) Träffade Denice i dag och hon såg rätt pigg ut efter allt ändå. Haha jaaag va väl inte så pigg själv. Asså jag är sjuk! Jag tål verkligen inte sjukhus. Som de flesta redan vet är att jag väääldigt lätt svimmar på sjukhus. Svimmade när jag skulle följa med och skjutsa mamma till eksjö förra gången och va med när hon tog blodprov så gick ut ur rummet och svimmade.Nu var det dax igen... Jag skäms sååå sjuuukt mycket när jag vaknar upp. Speciellt när det inte hände något särskilt i dag. Aldrig med sjukhus iaf...

Annars i dag har jag och Jennsan mys :) I morgon ska vi hämta vovven sen ska jag träna och träffa Linnea en snabbis innan hon börja jobba. Seeeen kanske utgång..Jag är faktiskt liiite sugen. Ha inte varit det innan men fick ett sug i dag efter alkohol och dans ;) Jaja få se hur det blir i morgon!



/Malin


Full och glad Malin i Cypern ;)

Träning!

I morgon börja det! Träning äntligen! Jag har hittat en as bra blogg som fick mig jätte motiverad och jag ska verkligen köra hårt nu under ett tag :) Både fotboll och gymmet ska besökas flitigt nu! Jag har faktiskt blivit liiite bättre med sötsakerna oxå så det här kan bli bra ;)

I helgen blir det mys :) Ska få träffa både Jennifer och Linnea :) Sen så kommer ju lilla Molly hem till oss oxå! :) En bra helg.

Jag lova att jag ska börja ta lite mer bilder..Ha varit riktigt dålig med det nu. Aja ha det bra :)

/Malin

Typiskt..

Typiskt mig att glömma att vi är lediga i dag från matten. Aja det va ju skönt iaf :) Ska plugga NK nu, är bara två veckor kvar innan kursen är slut! Ska bli så skönt! Då kan jag lägga all fokus på matten som jag behöver ;)

Annars i dag så händer en viktigt händelse i mitt liv..Ensam mamma söker Finalen är i dag!! As nervös vilka de ska välja! :P Bli att åka upp till Jennsan och följa den ;)

Ha det!

/Malin

Lussebullar! :D

Vaknade till lussebulle doften..Mmm :D Älskar verkligen lussebullar!

Idag så fundera jag faktiskt på att dra att träna eller springa en runda. Jag måste ju fan börja röra på mig nu igen!
Fast söndagar ska ju faktiskt vara vilodagen ;)

/Malin


Gravid!!?

Men hallå seriöst!

Inte nog med att Elin frågade om jag var gravid.. Nu frågade doktorn. Okej det är väl hans plikt men han frågade mig först i patientrummet men sedan när jag hade kommit hem så ringer telefonen.

M- Hej, det är Malin
D- Hej jo det är ........ jag måste bara fråga igen. Du var inte gravid eller ska inte bli de närmsta månaderna?
M- Nej för fan jag är så tjock....Ne okej jag svarade inte så men ville ;)


Sååå till er alla andra! Neeej jag är inte gravid!

/Malin




Hon är inte så snäll som hon ser ut...







Min telefonladdare...

Fullt upp i helgen!

Helgen kommer att bli intensiv!

På fredag ska jag tidigt besöka läkaren, sen ska jag sticka upp till jkpg för att hälsa på kusinen med hennes lilla vovve :)
Sen rätt snabbt hem för tjejmys med god mat!

Lördagen blir väl rätt lugn fram till kvällen då det är fest (vet som sagt inte om jag ska dricka).

Söndag så blir det söndagsfika hos crille med "filip och fredrik" :D Fast han vet inte om att vi ska ha det men det ska vi :)

Bra helg! :)

/Malin

Kommer jag att lyckas?

kommer Freya att kunna sova i sin egna säng i natt? Just nu ser det lovande ut ;)


bebis :)


Veckan

Jag har inte luust att blogga..men såg att det va många som hade varit inne o kollat så måste väl ;)

Freya är så sjuk charmig! Springer efter mig vart jag än går och vill hela tiden sitta i knäet. Hon har inte ens kissat inne än! Fast kanske beror mer på matte. Ha inte sovit många timmar i natt utan mest fokuserat på om hon vaknar så jag ska hinna springa ut med henne.

I morgon ska jag iaf lämna bort henne i 1½ h till denice för att göra mitt matteprov. Usch usch snäääääälla låt det går vägen den här gången oxå!

Helgen är redan planerad :) Elin kommer hem från linköping så på fredag blir det tjejmys med god middag! :) Sen på lördag blir det utgång men jag fundera på att skippa den. Typ komma på förfesten bara.

/Malin



Okej hon ska inte bli en sänghund meeeen det är andra natten ;)

Freya

Den här lilla tösen ska jag hämta i västerrås i morgon ! Sen två veckor senare ska mami hämta hem lilla Molly :)

Det var den roliga hemligheten! ;)

Årsfesten var bra förresten! Trevligt som alltid! :)


Freya :D




Molly :D




Jag är glad :D

Årsfest!

Haha tänkte ge er mina gamla årsfester och kvällens på bild ;)



Första årsfesten med FF




Första med Gif




Andra med Gif




Detta året!


/Malin

Taco-mys med godis!

Perfekt kväll! Ska strax åka till jennsan :) Eftersom vi bara ska sitta hemma och jäsa så fundera jag starkt på att byta om från jeans till mysbrallorna. Fast lite tråkigt att man se så lé ut bara. Äsch jag bor i Vetlanda så det är nog ingen som bry sig.

Vilka problem jag har :P Fan vad tönt jag är.

Ha en underbar helg ! :D I morgon blir det bildbomb :D Iaf tre bilder ;)

/Malin

Hahah

Ni ska egentligen få se hur ful jag är nu! Sitter med en vit ansiktsmask, ser inte klok ut! Tänkte ta en bild men tror inte jag kan sträcka mig så långt och låta er ser mig haha !

Annars i dag har det varit som de andra dagarna. Lugnt till säga. Pluggat, lagat kycklingpaj, träffat syskonen.

Jag har inget liv på vardagen men på helgerna är jag sjukt upptagen. Kunde det inte vara tvärtom? Jag vill ju hinna med så himla mycket på helgerna. Vännerna vill att jag ska komma upp och ner till dem (det vill jag med) och jag vill hinna med att träffa victor. Nu i helgen blir det iaf tacomys med Jennsan! Ha saknat att umgås med henne! Sen på lördag blir det årsfest :) Sen söndagen är jag borta hela dagen. Så helgen försvinner snabbt! Kommer att bli en aaaas bra helg iaf :D


/Malin




16/17 år och inga bekymmer ;)

Bra dag!

Så nu har jag fan varit bra!

Jag har skrivit klart en uppsats på fyra sidor! Jag ha städat hela huset! Jag har varit ute och powerwalkat!

Så strax ska jag åka och hämta mami. Jag ska tvinga henna att köpa lite saker till mig :)

/Malin

Glad? :)

Blev glad nu! Tack Mami :)

Sämst!

Jaaa tror ni jag gick upp och spelade bond och läste nk? Nee just det! Jag stack till gymmet ist. Störda unge! Jag gör verkligen allt för att inte läsa nk. Som ni märker sitter jag ju här igen framför datorn. Sprang iaf i dag igen! Snabbt oxå, fast inte så långt. Bara 4 km men det är okej. Sen körde jag mage, rumpa och lår. Nu börjar även fotbollsträningen så ska bli skönt att börja träna på allvar igen!

Nu ska jag iaf först duscha sen nk och sen bond! Fan ta mig annars ! ;)


/Malin



Årsfesten!

Ey måste ju skriva av mig om årsfesten!

Jag ser as mkt fram mot den! Inte själva årsfesten utan att få fixa sig! :) Om det blir bra då vill säga! Ha inte bestämmt mig ännu hur jag ska ha håret. Fundera på att kanske använda mig av löshåret och göra lite hollywood-lockar? skulle passa rätt bra till min outfit tror jag ;) Haha spännande va ?

Nee nu måste jag börja med bond ! :P

/Malin

Fotbollsmöte

Nyss varit på fotbollsmöte... Glömde bort det så blev lite sen som vanligt. Va inte så givande men det va gott fika :)

Nu måste jag spela bond och sen läsa nk.

/Malin




Körkort :)

Idag fick Jennifer sitt köööörkort :) Så vi tog bilen upp till jkpg för att lämna in hennes dator och köpa en klänning till henne! Själv köpte jag inget! Fan vad bra jag är!


Skulle vilja ha åkt upp till Kusinen som precis har köpt en hundvalp! As söt! Få åka upp dit snart iaf :)


Annars händer inte mkt. Jag ska sätta mig med uppsatsen igen och sen plugga matte. Ha prov nästa vecka, Usch usch.

/Malin

Äntligen!! :D

Jag har shooooopppat!! :D Lyckan är stoooor !! :)

Jag ha shoppat till årsfesten och till vardagen. Jag ha inte slösat utan invensterat tycker jag själv :) Dessa plagg kommer jag använda flitigt!


Jag blir glad av shopping :)

Nu ska jag skriva uppsats!

/Malin

Förlåt..!

Okej jag har varit kass på att skriva! Men allt är bra med mig så ni vet!


I dag började min måndag så som många andra måndagar bruka göra. Operation - gå ner i vikt. Ställde mig på vågen för att förstå hur mkt jag ska gå ner. Men så plötsligt händer det!...Jag har lyckas gå ner ett kilo senast jag vägde mig fast jag inte har försökt gå ner. Jag blev iaf överlycklig. Så kändes mycket lättare att ta på sig mina löpadojor och ge sig ut i skogen... Där blev det dessvärre en nitlott. Jag hatar att börja om med konditionen från noll, palla ingenting nu. Så blev lite intervaller mellan löpning och gång. 2*20 min löpning och 2*10 min gång. Fast mitt mål va faktiskt att bara vara ute och röra på mig i 1 h och det lyckades jag med iaf!

Så veckan har börjat helt okej!

I helgen har det varit aaaas bra! :) Victor kom hem hit till vetlanda så vi gick ut på lördag med jennifer och radenka! Vilket va väldigt lyckat ! Nästa helg verka det som det blir utgång då med..Årsfest! Fast få se om jag sticker till hotellet sen, ska upp tidigt på söndag så få väl se...Okej jag kommer att gå ut.


Från en fest till en annan - NYÅR! vad händer då? Jag vill iaf umgås med mina flickor :) Skulle vara kul att alla kan träffas samtidigt vilket blir perfekt på nyår!



RSS 2.0