MAT

Lite gladare nu. Att åka och handlade och gå med hunden har en positiveffekt :) Håller på med min kyckling, svampsås och klyftpotatis nu. Ser gott ut iaf :P Ringde och bokade klippning innan oxå. Ska bli skönt :) Vill ha tillbaka mitt långa hår så ska försöka toppa topparna två månader efter förra klippningen. Det sägs att det är bra iaf.

Ha dock inte börjat med min uppgift än. Jag är kass !

ha det!

/Malin



Väntar på klyftpotatisen ... ;)

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting, tisdag ser jag ...

Bläää! Hatar Måndagar! Aja har iaf skickat i väg mitt cv till ett arbete nu iaf. Tänkte jag kunde ringa dem i morgon så dem ha chans att kolla igenom mitt cv. Sen tänkte jag åka till badhuset men känns som det blir i morgon. Vaknade med världens huvudvärk :/. Som straff att jag inte åker dit så ska jag skriva klart min intervju till kriminologi kursen. Nu fan ska jag göra det! Har släppat på det ett bra tag nu. Nog om min jobbsökan och tenta.

Vi förlorade mot Nässjö. Vi va as kassa! En riktigt tråkig match. Det kändes så sjukt bra på uppvärmningen men aaa...

Guud vad suur jag är! Räcker med skrivning idag.

/Malin


Depp...



En tråkig lördag än så länge. Är lite depp i dag.

8 pass

Oj blev rätt mycket träning i veckan , 8 pass på 6 dagar! Men det gillas ;) I morgon är det första träningsmatchen utomhus! :D Ska bli spännande att se hur bra/dåliga vi kommer att vara :P Vi borde vinna eftersom vi mötter ett div 4 gäng men vi har ju inte spelat på storplan som  de ha tränat på hela vintern, så det blir nog rätt jämnt.

Aja nog om fotboll och min träning.

Det var väldigt mysigt igår att träffa gamla klasskompisar :) Vi sa att vi måste ha en fest snart. Vilket jag då ska fixa när mammi och pappi åker till thailand :) Blir nog en hel del festade då! Vilket gillas ;) Nee nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask och ta en promenad med Bobby!

Ha det!

/Malin



Duktiga Malin

Jag är bra!
Tränat, städat huset, promenad med hunden och lagat mat. Så ser min vardag ut nu för tiden ;)

Helt död nu iaf.. Körde ju maxtest med fotbollen igår och innan på´dagen tränade jag på gymmet så hade redan innan i dag rätt döda lår och rumpa. Efter maxtestet fick vi ut en individuell träningsprogram som vi ska göra 1-2 ggr i veckan. Vilket jag tänkte att jag skulle börja med i dag. Skulle jag inte gjort... Trodde inte core träningen skulle vara såååå jobbig som den va i dag. Kommer inte kunna gå i morgon.

Aja i morgon ska jag träffa några från min gamla klass från gymnasiet och fika. Kommer att bli mys mys :) Sen på lördag ska jag träffa Anton :) Och söndag blir det maaatch!! Är redan taggad!!

Nu blir det sääängen och vänta på sporten...Vill se hellners vm-guld ! :D Tränade ju precis när finalen gick... Aja Natti natti

/Malin



Villl Ha sommar!!!

Narkoman?

Kanske är lite träningsnarkoman... Kom nyss hem från gymmet, där jag sprang 5 km och körde rätt hård styrka. Kul va det iaf :) Nu väntas en promenad med bobby i det kalla vädret och sedan maxtestet med fotbollen...Usch :P Men men det är ju kul att tävla mot de andra iaf..om jag vinner förstås ;)

Just det! Ska ju laga mat åt mamma i dag! :P Hon äälskade min thai mat som jag gjorde förra veckan. Själv var jag inte speciellt förtjust i det men vad gör man inte för ens mamma ;) Så måste nog dra ut med hunden nu så jag hinner med att åka och handla och laga mat!

Ha det!

/Malin



grr"#/%%//))/&¤%¤¤

J*vla knä...
Förstörde hela träningen.

Aja nu sitter jag och äter nyttiga knäckebröd med ost på. As gott :) I mon ska jag träffa min jobbcoach, laga mat och köra maxtest med några tjejer från laget. Kommer att bli jobbigt! Jag ger ju mig inte heller så blir nog rätt intressant i mon.

Aja nu väntas duschen!
Ha det!

/Malin

Klänning !! :D

Fick hem min klänning från Nelly i dag!! As snygg! Kanske inte så snygg på mig just nu, eftersom jag ser ut som ett lik..men i sommar!! grr ;)

Kom iaf nyss hem från gymmet med mamma :) Känns härligt att starta dagen med att träna. Nu är det bara att vänta på fotbollsträningen! ;)

Ha det!

/Malin


Blablabla

Hittade inte på någon rubrik :)

Har iaf varit och tränat nu och duschat igen :)
Är mycket piggare nu! Va skönt att träna fast mitt knä gjorde ont. Fast nu bry jag mig inte om det gör ont, ska på magnetröntgen den 4 mars så få veta vad som är fel då.

Bli mycket träning denna veckan!

Mån: fotbollsträning + löpning
Tis: fotbollsträning + styrka
Ons: Maxtest med fotbollen
Tors: Fotbollsträning
Sön: träningsmatch mot nässjö

Härlig vecka ;) Är riktigt taggad inför matchen! Längesen man spelade på storplan vilket ska bli kul!
Aja nu blir det kvällsmat!
Ha det!

/Malin




Bjuder på bilden ;)

Kall som en ...isbjörn

Usch fryser så sjukt mycket!! Hoppade in i duschen innan för att duscha 50 grader så jag fick igång min blodcirkulation.

Sovit riktigt dåligt. Börjat få panik för jobb nu igen. Kändes ju verkligen som jag nästa hade ett jobb och nu tappade jag allt...Usch ha inte ens lust att träna, vill bara ligga hemma under täcket. Fast min dåliga livslust så har jag ändå städat hela huset och bäddat rent på mitt rum. Sen gick jag en lång promenad med Bobby.

Tänkte att alla ni där ute som läser min blogg kan få lite självförtroende i dag :)
Snäll jag är! Så tänkte visa en bild på fula mig! ;) Dock har jag världens skönaste tröja som är perfekt till senasommarkvällar i sommar eller till en varm vårdag :) Äääälskar den! Den är blå/vit randig inte svart som den ser ut som på bilden. Aja nu ska jag packa till träningen!
Ha det!

/Malin


Hemma!

Hemma igen efter en helt underbar helg! :)
Haft det riktigt skönt!

Blev lite shopping !

ska ta kort på det senare men orka inte nu ;)

blev iaf:

en tjock blå/vit randig tröja

ett par blå chinos

ett par beiga sneakers

en brun/rosa strandtröja typ

Kul med nya kläder! :D

Nu blir det Maaaaaat!

Ha det!
/malin

Mums mums

Gjort kladdmuffins i dag med Elin till mitt fotbollslag :) Behövdes efter träningen! Mina vader skriver av smärta just nu. Men va fan man är väl man eller ;)

I kväll blir det att ställa klockan på sju för att sedan åka till stugan i mjällby/hällevik och ha det sköööönt :)
Längtar lite smått till fredagskvällen. Öppen eld, film, godis och cider med mamma & pappa. Haha låter lite sjukt att jag en 20 åring åker med mina föräldrar och jag njuter av det , men jag börja väl bli lite till åren ;)

Aja nu blir det sääängen!

Ha det!

/Malin


gott gott :D

Hemmadotter

Jobbar som hemmadotter just nu :P Ha faktiskt lagat mat två dagar nu! Förra veckan städade jag näästan hela  huset och då menar jag städa ! Typ dammsugit, skurat, dammsugit igen och dammat. Rätt duktigt :)

I dag fick jag dock ett tråkigt besked...hade ett jobb på g, men de behövde inte folk just nu, utan till våren...När fan är det vår då? Jag vill veta när det börja bli aktuellt så man kan ligga på lite då.

Drömde om när jag fick min första lööön ;) Vet exakt vad jag ska köpa då! :P En canada goose jacka ;) Fick en peak performance jacka av Anton men den va liite liten i armarna så ville ha en storlek större men då fanns ju inte nån jacka kvar. Kollade i jkpg, växjö, kstad meen aja såå blev lite sugen på att lägga på några tusen lappar och köpa en goose jacka ist :) Sen ska jag köpa ett par klackskor som jag länge ha tänkt på att köpa ! Vill ha peeengar nu!!

I helgen blir det stugan i hällevik/mjällby :) Ska bli sååå skönt att komma bort. Slappnar verkligen av där nere! Blir nog lite shopping i Kstad oxå :)

Nu ska jag fixa till mej lite efter den kalla promenaden med vovven och sedan åka ner till maxi och handla fika till fotbollen :)

Ha det!

/Malin



Utanför stugan :)


Havet vid stugan :)



Bobby i stugan :)

250 kr ...

...kvar på kontot. Inget jobb så lär inte bli mer iaf. Usch usch och usch.

Köpte iaf ett par skor i fredags :) Ääääälskar dem! Passar bra bland mina andra små älsklingar <3



Dålig bild, men de är sjuuukt snygga :)

Alla hjärtansdag...

vaknade upp med Anton, men lämnade han vid 12. Såå har firat den med mitt fotbollslag ;) Fast va inte kul  i dag... Mitt knä och mina vader är rätt körda just nu. Börja bli orolig för knäet. Ha försökt att inte klaga på det. Vill så gärna träna och spela men idag gick det inte! Usch och blä men hoppas det känns bättre på onsdag nu när jag få vila en dag iaf :)

Min födelsedag blev bra iaf :) Fick en tv från mammsen o pappsen, lite kläder från brorsan och Jennie och så väntas det en present från min andra broder ;) Det blir nog kalas.

Jaja börjar jag bli pömsig, så blir sääängen nu !

/Malin



En bild  från sommaren 10. Jag med mörkt, mörkt hår ;)


Väntar, väntar & väntar...

När kommer han?? Vill shoppa upp mina sista pengar!!

Blir lite egobilder medan jag väntar ;)






Härliga Fredag, med mat, shopping o bond

Älskar fredagar! Speciellt om man är arbetslös och man är leeedig hela dagen!
(missförstå mig inte nu, jag vill ha jobb men det är skönt o vara ledig på fredagar)

Dagen ser ut på följande:
* Promenad med vovven i snöstormen

* chili Thai med föräldrarna (mums)

* Vänta på Anton

* Åka till Jkpg :D

* Hem

* Kolla golden eye som jag har lääängtat efter att få se...Hahah jag älskar James Bond filmerna ;)

Tänkte ta fram de snyggast Bond genom tiderna. Kör top tre, börja med tredje platsen.




Tredje plats - Roger Moore



Andra plats - Daniel Craig




Första plats - Pierce Brosnan

Ni måste erkänna att han är den bästa och snyggaste bond genom tiderna ;)

Mina ben...!!

Fyyy vad tränarna plågar oss!!

Ha kört löpning och styrka både mån och tisdag. Sen var jag så dum att jag gick till gymmet igår och sprang 5 km och körde hård styrka. I dag trodde jag att det endast var spel för en gång skull...men icke. Tre äckliga varv på "Helsingborgare". Mina vader mår inte särskilt bra nu iaf :P Fast man känner ju sig stolt efteråt. Nu förtjänar jag att gå ut till helgen och fira min 20 års dag :D

Nu har jag iaf duschat en lååång dusch. Som består av hårinpackning, rakning, och filning.
Så nu fundera jag på att gå och lägga mig. Är helt slut efter träningen och duschen ;)

Ha det!

/malin



Bjuder på en ful fyllebild ;)Fråga inte vad vi gör för något :P Kristianstad -10

Fööörsvinn!!

Guud vad trött jag blir på denna snööööö. Jag trodde verkligen att det skulle bli vår nu, hade ju till och med börjat använda mina vita sneakers. Nu blir det att ta på sig sina tjocka, tunga och varma stövlar igen...grrw
Inte speciellt kul att spela boll i detta vädret heller, men men.

Min helg ska iaf inte vädret förstöra :)

Fredag: Jkpg med pojkvännen - bad? shopping :)

Lördag:Fira min 20 årdag med familj + pojkvän, sen på kvällen åker jag hem till vännerna och utgång väntas!

Söndag: Vaknar upp med pälsklingen och åker ut till han för att sedan sova hos han för att vaknar upp och fira in alla hjärtansdag med han :)

Rätt bra helg faktiskt :P

Nu är bara frågan vad man ska ge han? Hmm min vän Linnea kom på att jag kunde ge han massage och bjuda på en middag? Rätt bra och billig. Han skulle oxå uppskatta det. Sen kanske typ köpa en söt nalle..fast känns lite gay. Haha jag är inte så romantisk av mig...vilket är tråååkigt. Aja kom med tips om nån läser detta;)

/ Malin



Liseberg precis i början av vårt förhållande :)

Ny god vana! :)

Jag har börjat med en ny god vana. Fullkornsknäckebröd med kokt ägg på ! As gott och nyttigt. Jag och mitt fotbollslag fick en kostrådgivning av tränarna. Vilket var intressant att lyssna på och man lärde sig en del iaf. Ägg är nyttigt + fullkorn och nyckelmärkta varor så satsa på det nu förtillfället.

Dagen har varit helt ok..Varit på arbetsförmedlingen. Satt i 1½  timme och lyssnade på allt jag redan visste, mindre skoj. Nu väntas dock en lång promenad med vovven i det fina vårvädret! Sen blir det att träffa jobbcoachen. Han kommer att bli stolt över mig. Har sökt rätt många jobb och till och med hunnit med en jobbintervju.

Efter jobbcoachen blir det att biffa till sig på gymmet med vännen Elin :) Försöker fixa till mina armar och mage.

Ha en soooolig dag!

/ Malin



sitter i köket och äter knäckebröd ;)

Allvarligt!

Nee jag behöver en blogg slog det mig häromdagen. Jag behöver skriva av mig. Okej jag kan börja skriva dagbok eller i någon anteckningsblock men jag sitter ju hellre vid datorn och skriver av mig än skriver för hand. Jag har faktiskt haft några bloggar innan. Ha haft två liite mer seriösa bloggar som jag fick några läsare iaf, men den här bloggen är ej till för att få läsare utan bara för att jag ska få skriva ut mina tankar i skrift. 

I dag ser mitt liv på följande: Vaknade 11.30, åt mina två fullkornsknäckebröd, satte mig i vårsolen i morgonrock o njöt. Nu fundera jag på att borsta ur mitt krullhår och satta lite färg i fejan och ge mig ut på en lång promenad med vovven. Sen när jag är tillbaka hoppas jag att pappsen har vaknat ( han jobbar natt) så jag kan börja städa mitt rum och köket :P Seriöst jag älskar att städa köket! Det måste vara fräscht tycker jag! 

Aja nu blir det promenix!
Ha det! 


RSS 2.0