Bajs bajs

Nu sticker jag och jag kommer inte att skriva före nästa fredag (Om jag orka då).

Körde på lockigt hår i dag..Orkade inte platta det. Men jag gillade lockarna i dag!

Ha det så bra hemma i shetlanda :)


Hej träningsvärk..

Så sjukt ont i vaderna sen löpningen igår. Jag trodde de hade fått vila nu så att de skulle bli bättre men icke. Sen har jag aaas ont i ryggen. Skulle behöva massage !

Förlåt för mitt ..speciella beteende igår. Hade lite för mkt energi igår. Ska försöka bättra mig!

Snart blir det promenad i det häärliga höstvädret!

/Malin

Lurad!

Hahahahhahahah fan vad rolig jag är...............

Rekord

Jag är sån som alltid vill sätta i rekord i saker jag gör så nu satte jag i rekord i hur många inlägg jag har gjort på en dag! King ju.

Det sjuka är att jag tycker jag själv är as rolig. Jag skämta hela tiden när jag träffa folk och skratta åt mina egna skämt? Ha jag alltid gjort så, eller har jag börjat nu? Väldigt irriterande, måste jag påpeka. Lite pinsamt typ.

God natt på er nu!

Slut på inlägg i dag!

/Malin

Varför?

Varför är det så sjukt jävla sexigt när killar använder jeansskjorta?? Typ på sommaren med ett par snygga beiga shorts eller mörk blå och så har han lite färg :) Det är sexigt! Nu har jag lärt er något där hemma!

Förlåt för alla inlägg i dag! Jag vet inte vad det är med mig. Tror jag hellre skriver inlägg än gå till sängen där äckliga Nk-boken väntar ivrigt på mig. urk.


/Malin

Lust

Jag fick en sån lust att ha gó-fika med någon jag inte ha sett på länge eller inte känner. Typ bara snacka om massa skit. Sitta på ett mysigt fik när regnet öser ner och det börja bli mörkt. Låta munnarna bara prata av sig. Erkänn ni blev lite sugna nu oxå.

Jag har även lust att någon bjuder mig på en shopping och spa-helg! Typ här har du fem tusen som du få bränna bara på kläder, sen åka till ett spa och bli ompysslad. Det har jag lust med.

Sen har jag lust att åka utomlands! Typ som man ser på reklamen. En ensam vit strand, mysigt litet hus 20 m från havet. Tillsammans med en kille...Haha det har jag lust med.

Sen ...nee okej jag kan ju fortsätta i all oändlighet så kanske bäst att sluta här och nu.


I morgon ska jag iaf plugga NK (JagHatarVerkligenDettaFruktansvärdaTråkiga-Jag-Bry-Mig-Inte-Ett-Skit-Ämne!) och baka en lite kaka till brorsorna och deras tjejerna som kommer hit :) Jag har fan blivit snäll..

/Malin





Va fan! "#!##@$€{{{""#!##

Va fan! Glassbilen kan ju inte komma nu!!! Halv tio. Då sover alla barn och jag hinner aldrig ut nu när jag sitter halvt avklädd. Helvete.



Rolig hemlighet = gravid?

Elin ringde mig innan i dag och var as nyfiken på vad den roliga hemligheten va. Jag sa som jag har skrivit på bloggen att ingen få reda på det inom tre veckor typ. Då började hon gissa vad det var för något. Hon gissade att jag skulle få barn!??? Jaha jag har tolkat det så här:

1. Hon tycker jag börja bli tjock - hon såg mig förra veckan i bikini.

2. Hon kanske tänkte att jag vill hänga med min bröder.

3. Hon kanske tänkte att jag skrev för något inlägg sen att jag längtade liite till att få barn och att jag nu hade slutfört det.

Det knäppa är iaf att hon tyckte det va en rolig hemlighet. Här sitter jag, bor hemma, arbetslös, ha 2023 kr på kontot, plugga tre kurser på komvux. Ja men det va en rolig hemlighet det.

Idag iaf har jag varit rätt bra.

Åkte till skolan för att få reda på provet ...:), åkte o handlade, tränade, städat hela huset och ska strax laga mat!
Jag kommer att bli en bra hemmafru!

/Malin

nätshoppat!

Åh nej tänker ni. Fast ni kan vara lugna.

Jag har kommit på ett nytt sätt att nätshoppa.

Jag gå in på alla sidor där jag vill köpa något. När jag hittar något fint lägger jag i rätt storlek till kassan och fortsätter. Sen när jag är klar så..stänger jag bara ner sidan. Så få man nätshoppa när man är fattig! Jag börja gråta.

Fan ni alla andra fick löning igår..


/Malin

gymmet!

Fundera starkt att gå till gymmet i dag. Stå på löpbandet ett tag. Min hals läker ju inte så tänkte att det bästa är väl att träna bort det då, som jag bruka göra. Det bruka ju faktiskt funka i en vecka iaf.

Jag ska inte skriva att jag ska plugga idag för det vet ni redan.

Juuuust det! Jennifer klarade uppskrivningen !! fan vad bra! Så ni är det bara körningen kvar och den tror jag är nästa vecka. typ tisdag bruka man väl köra upp. kanske ska hänga på donken i några timmar ^^ Ne nästa vecka är jag i stugan! Ska bli så skönt!

/Malin

Sån lust att skjuta..

..mig själv efter 2 h matte.



Bobby

Även om jag inte prata eller skriver om han så tänker jag ständigt på han.
Idag så började jag söka på hans mamma och pappa på nätet och hittade ist en av hans alla syskon i samma kull då.

Sjuukt vad lika dom är! Ser ut som att det va bobby.

Snodde en bild från hennes blogg. Fanns mer bilder som man såg lite bättre, men gillade den här.






en bild på bobbsan oxå :)


/Malin

Gaaw

Jag är glad men nervös! I dag avgörs det iaf! Skriver mer om det en annan dag ;)


Idag så har jag mattelektion! Tänkte gå till skolan?! Japp eftersom jag fortfarande ha ont i halsen men vill röra på mig så få det bli promenad varje dag. Blir ju lite vikt med väskan med skolböcker i :) Sen efter skolan tänkte jag besöka biblioteket för att plugga lite där och låna lite böcker. Annars i dag så ska jag börja skriva på företagsekonomins inlämning och plugga lite nk. Pluggdag, fast bruka inte bli så.

/Malin

Mina planer!

Känns som allt börja ordna till sig nu. Jag börjar komma fram mer och mer på hur min framtid kommer att se ut och jag gillar det!

Jag har börjat längtar sjukt mkt att flytta hemifrån! Kommer att göra det as fint i min lägenhet. Jag har aldrig kännt så starkt innan att flytta hemifrån. Jag har inte haft något behov att flytta ut, men börja vilja ha mitt egna nu. Känns bra att jag ha väntat tills jag känner att jag verkligen vill flytta. Fast jag kommer inte att flytta förrens ett halvår iaf! Vilket är inom mina planer :)

Bingon i dag gick bra iaf, fast gamlingarna tyckte jag pratade för tyst..Jag skrek nästan kan jag säga! Lagpolaren skrattade typ åt mig. Sen träffade jag på mig själv som gamling. Jag kommer bli exakt som henne när jag bli gammal. Hon köpte några antal lotter till chokladhjulet och det var jag som snurrade på hjulet. Hon vann tyvärr inget nån gång och så börja hon skylla på mig! Typ att jag snurrade för lätt eller för hårt och att jag måste ju byta varv m.m. Hej Tävlingsmänniska.

Nu ska jag kolla på tv med päronen och sen väntar matteboken ..jippi :D

/Malin

Växjö i helgen

Ska vid fyra åka till växjö med Jennifer för att hälsa på Linnea :) Jag ska stanna hela helgen där medan Jennifer sticker hem i morgon. Hon ska snart skriva och köra upp ! Nästa vecka är jag 100 på eftersom hon är så sjukt nervös. Tror det är på tisdag. Hon vill inte berätta som ni förstå.

Kommer ihåg hur jag började störttjuta när jag fick körkortet. Trodde verkligen inte att jag hade klarat det så blev så sjukt glad.

Jaja tillbaka till helgen. I kväll ville Linnea ta med oss ut och äta som jag fattade det. Det var tydligen någon som spelade samtidigt så lär väl kanske bli nån cider då oxå. Sen på lördag blir det utgång! Hur mkt jag ska dricka beror lite på hur det löser sig med bingon på söndag. Haha nu tror ni att jag skämtar med er, men det gör jag faktiskt inte!
Jag spelar ju fotboll i Hvetlanda gif och två ggr om året får alla spelare vara med och hjälpa till i chokladhjulet, spännande va? ;) Iaf så är det min tur på söndag, vilket jag försöker byta bort men verka som ingen kan på söndag. Så i såna fall måste jag ta det lugnt på lördagen...Lite tråkigt!
'
Jaja jag borde gå och packa och fundera på vad jag ska ha på mg i kväll och i mon kväll.

Ha en bra helg!

/Malin



Hemlighet..

Jag har en hemlighet som typ ingen vet om..En rolig för en gång skull! :)
Ni ska få veta lugna er! Men ni få inte veta i dag eller den närmsta månaden..elak jag är ;)

Ikväll blir det hockey! Få hoppas de ta hem en seger i kväll... Förlorade senaste matchen men nu är det ju en rolig match mot hv :)

/Malin

TJENA!

Jag har fått min första kommentar!! :D ...okej kanske inte va helt sant men blev glad :) Tack, Jennie!

Sitter och fundera på vad jag ska göra med mitt liv...Har ju typ skrivit för måååånga inlägg sen att jag tycker synd om den som bor kvar i vetlanda och är arbetslös. That´s me... Har alltid sagt att jag ska flytta här ifrån och börja om typ, meen jag börja tycka mer och mer om Vetlanda. Här är ju allt jag tycker om. Visst jag kanske behöver nog ett miljöbyte men jag trivs här. Typ glad att jag växte upp här och inte i stockholm t ex.

Sen är jag inte "fest-prissen" som ska ut varje vecka. Känns som jag ha haft den perioden, med detta menar jag att jag är inte ute efter ett studentliv med fest tre gånger i veckan, vill hellre skaffa kille och utbilda mig...Fan jag börja ju bli gammal!

Nee jag har bestämt mig, i vår ska jag jobba ( verka som det är näääästan klart på det gamla jobbet) och sen flytta till en egen lägenhet. Vet inte om det blir i Lund, växjö, stockholm, göteborg eller vetlanda men jag måste vidare i livet nu, JAG MÅSTE KLIPPA NAVELSTRÄNGEN MED MAMI OCH PAPI!! :)  Okej jag är tröööött


Förresten har ni tänkt på hur mkt jag skriver "typ" och hur mkt jag säger "typ", lite fjolligt.


/Malin




Festtiden!

Dagen

Sådär :) satt kvar längst?? vad fan har hänt? Jag hatar att vara sist. Få as panik när första går från provet. Jag tävlar i allt vilket är i att göra prov snabbast oxå. Själva provet gick bra tror jag. Jag tror ju att jag svara rätt så känns ju bra men vet ju inte om jag bara tror att jag har svarat rätt när det är fel..?

Snart ska jag ut och gå i skitvädret. Sen ska jag laga mat! Ska testa den där kycklingen som jag skrev om för någon dag sen. Hoppas det blir bättre än mina bullar..

Nervös!!

Snälllla låt det här provet går bra. Det är sjukt hur mkt mer kristen jag blir när jag har prov, ber hela tiden typ till nån att jag ska klara provet typ, - jag vet att jag inte har pluggat jätte bra men om jag bara klara det den här gången så lova jag att plugga mer nästa gång. Vem säger jag det till? Aja det är rätt skönt att prata med sig själv ibland.

Meeen det skulle vara sååå sjuukt underbart om det här provet gick bra! Kan typ 6 kap rätt bra men är osäker på de andra två. Fast jag vet liksom inte om de är dom viktiga? Jaja ska åka dit om en trekvart så ska pluuugga satan nu. Fast ni som känner mig vet väl att mitt minne är värre än en guldfisks.. Det kommer in ...och åker ut.

/Malin



Hett-tips!

Bakar aldrig kanelbullar på grädde och vatten...Fan

Uppe med tuppen..

..eller kanske inte men gick upp kvart i nio i dag för att baka bullar! Trodde som vanligt att pappa låg och sov så skulle smyga upp och ta hans bil för att handla mjölk. Självklart är han på golfbanan och leker igen! Så Malin Testar (låter som nåt tv-program) att blanda i grädde och vatten ist...hoppas det går bra.

Annars i dag så måste jag plugga till provet i morgon! Sista provet sen är företagsekonomikursen slut, förutom en inlämning oxå men den såg rätt lätt ut.


/Malin

Vanligt svensson liv

Ser fram mot helgen som kommer. Blir att åka ner till växjö, Linnea för att dricka, mysa och snacka skit :) Skönt att komma från vetlanda bara. Fundera redan på hur jag ska se ut och vad jag ska ha på mig.

Snart kommer Bedina, Jennie och Crille hit! Ska bli mysigt att se om lillan har växt ännu mer nu. Hon växer sjukt snabbt! Haha en liten läskig känsla är att jag själv blir sugen på att skaffa barn (jag ska absolut inte skaffa nu, jag lova!). Men tänkt vad mysigt med en familj, hus, vovve, volvo. Jaa jag ser fram mot det livet sen. Ett enkelt liv svensson liv. Trodde aldrig jag skulle bli den typen men jag tror jag är det.

/Malin

Laddar upp bilder

Så nu har jag varit en död person under en veckas tid..Känns som jag börjar bli bättre och kan släppa lite på tankarna. Var nere i stugan i helgen vilket var underbart! Så trodde det skulle kännas bättre nu när jag kom hem. Lite bättre var det tills jag bestämde mig för att ut och gå. Usch kändes helt sjukt! Det var ju nån som saknades. Okej jag ska inte mata mer nu.

Blivit sjuk iaf. Låter som jag har rökt i 50 år, riktigt äcklig hosta. Jag som ville börja träna stenhårt nu. Få väl vänta en veckan men sen är det hård träning som gäller!

I morgon blir det att pluuuugga, ha prov på onsdag och sen tänkte jag laga lite mat i morgon. Har ni sett den reklamen när han rulla in saker i nån as smal kyckling? Jag tycker det ser sjukt gott ut så ska göra nåt liknade fast med saker jag gillar då :)

En rolig sak jag gör nu är att jag laddar upp lite bilder som jag ska framkalla, typ från midsommar 2010, 2011, kos, cypern och bobby bilder :) Ska bli kul att greja med det lite när de kommer hem hit!

/Malin

Bara en hund..

Vet att jag inte skulle skriva på ett tag men jag måste bara skriva av mig.

Ännu en natt, vilket betyder att jag ska sitta uppe till halv fyra/ fyra tiden igen.
Det känns så sjukt meningslöst allt. Jag orka absolut ingenting. Pappa tyckte jag skulle dra och träna, men ha varken ork eller lust. Dagarna har bara försvunnit medan jag ligger i sängen. Det bästa med att jag inte kan sova på kvällarna är att jag kan sova några timmar på dagen så dagen försvinner snabbare.
Kollade mig i speglen i dag. Ser ut som ett lik. Kan inte ens ut och gå ..skulle kännas sjukt att gå själv utan honom.

Alla tre här hemma är typ förstörda. Mamma gråter, jag vill bara ligga i sängen och pappa mår dåligt.
Vet inte vart jag ska ta vägen. Hemma så påminner allt om honom, men samtidigt vill jag inte gå ut och träffa någon.

Många tänker säkert : Det är en hund, ge dig.

Men bobby va ingen hund. Han var inte nån hund som kom fram och slickade än i ansiktet, viftade svans, och var som en hund brukar vara. Bobby fattade ju allt. Han var som en lillebror. Skulle alltid vara med när jag hade kompisar, fick jävulsblicken när han skulle retas, fattade direkt när jag lärde han trick, lyssnade sjukt mkt när man pratade med han.

Jag kan ibland önska att han "bara" var en vanlig hund. SKulle inte göra lika ont då.




Meningslöst..

Allt känns rätt meningslöst så kommer inte skriva på ett bra tag.

Kom tillbaka...

Det gör så ont. Varför gör det så ont?

I morse skulle han komma in till mig ju. I morse skulle jag höra hans tass mot dörren. I morse skulle han kolla med sina vackra ögon och fråga om han få vara vid mig.,,Men jag ha svikigt han. Han trodde allt skulle bli bra men det var jag som höll hans huvud jag sa att allt skulle bli bli bra..

Varflr gör det så ont.



Jag faller

Trodde aldrig det skulle göra så ont i hela mig.

Mår sämre än vad jag förtjänar

Fan.. hur fan kunde jag skriva att jag inte ville ut och gå med bobby i förra inlägget? Jag älskar att ut och gå med han. Han är ju min bästa vän.

Han bara är där och gör mig glad. Han anstränger sig för att lyckas med mina påhittade trick, när han kommer in på morgonen till mig och även om han vet att han inte få sova i sängen så ligger han alltid på rygg jämte mig. Han har lyckas göra mig glad i 8 härliga, bråkiga, roliga, underbara år!

Tack!

/Malin














Full?

Jaaa jag har varit/ är rätt full. Vet hur jag kommer att må i morgon.! Tur att jag är själv hemma och att jag få sova hur länge jag vill utan att hunden måste ut och gå..


hahah fotot är taget nu så ser sliten ut!



Utgång ggr två!

Japp nu är det dax att sticka bort till lagfesten. Väntar bara på att hv ska förlora så tobbe kan lyfta på sitt arsle och köra mig :)

Jag är fan taggad :D


/Malin


DÅlig bild men orkade inte tända ;)



Hemma!

Heeemma ! Blev en lååång kväll/natt igår. Så är typ död nu. Ska strax krypa ner i sängen och vila lite innan jag börja fixa mig för kvällens fest.

Var på ett uteställe som heter Platå iaf. Var helt okej ställe, men jag var inte alls på danshumör så blev mest att sitta och snacka.

Jaja här är min outfit i går när jag åkte till elin (inte kvällens outfit alltså) 






Fy fan!

Höll på att inte bli nån resa!

Jag kom på nu mitt snille att vi inte har fått några sms-biljetter så nu har borde jag och jennifer ringt till Sj.
Nu har vi iaf klarat av det!

Usch jag blir en sån bitch när jag är stressad. Inte kul för hon som pratade med mig.

Jaja snart är det feeeeeest :D

Ska ha en rätt stilren stil i kväll. Har blivit förälskad i kavajen så den ska själv klart på och sen blir det tajta jeans med en lite ...sexigare topp ;)

/Malin

Linköping snart!

Nu har jag gjort NK-provet.. Kändes som det gick bra iaf!

Så nu har jag duschat och ska sticka ner till stan för att handla inför helgens festligheter! Ska försöka hitta en inflyttningspresent till elin oxå!

Syns i morgon ! =)


/Malin



Vinst / hockeykväll

Vi vann fem kampen! Eller vi borde har vunnit om inte de andra fuskade..

Nu är det hockey kväll!!
Ska handla om min dröm man! Henke Lundqvist :D

Skriver mer i morgon efter NK-provet!


/Malin

Fem kamp !

Fem kamp i dag på träningen! Fan vad mitt lag ska vinna!

Kommer att ladda hela dagen!..Kommer bli as mycket tjafs, speciellt mellan mig och en annan tjej i laget. Vi bråkar jämt om vi är på olika lag, typ att den andra fuskade o.s.v. Tränarna bruka sätta oss i samma lag så det ska vara lite lugnt.

Tänkte köra dagens i dag!


Dagens klantigaste: Jag gick in med huvudet i dörren. (gjorde as ont)

Dagens löfte som bröts: Jag tänkte gå upp vid sju och åka till gymmet.

Dagens fundering: Hur ska jag har råd att köpa julklappar?


/Malin



Saker ni kanske inte visste om mig!

* Jag har kört klädpoker i skolan, fick av en kille hans  tröja! *nöjd


* Tänder på smarta killar..??


* Skrev dagbok till och med till studenten


* Har blivit mer omogen (töntig)


* Börjat med "hihi oj hihi" igen


* Hatar ullared..typ enda tjejen som gör det


* Spelade sims häromdagen...


* Luktar typ på min nya (underbara,fantastiska,fina, snygga, lyxiga) väska varje dag. Luktar as gott!


* Vill ha minst ...fyra barn eller inga.


*Hatar barn..förhoppningsvis inte mina egna då


* Mitt hår har växt rätt mycket.?


* Jag älskar mina högklackade skor..okej det visste typ alla.

Så nu kommer jag inte på mer...joo det gör jag men inget som ni få veta! :P

Hittade lite kort från förr i tiden, typ från olika fotbollsäsonger, konfirmationskort och ett kort som jag fick av mina vänner när jag fyllde 18 år...De hade beskrivit mig med några ord. Blev lite rädd för deras beskrivning. Skulle typ skrattat om det var någon annans kort men nu flög tankarna ist upp - är jag sån? Äsch de måste haft lite humor inblandat...Ska fråga dem i helgen vad de egentligen tycker om mig, nu efter två ½ år.


/Malin





Hahah naaw...Snäll matte du har! :)



Linkööööping

Blir Linköping i helgen! Ska hälsa på och se hur Elin har det i den nya stora staden. Ska själv klart dricka också! Vilket jag är väldigt sugen på att göra! Jag har typ längtat i två veckor på alkohol och nu får jag dricka :D Inte nog med att jag ska dricka på fredagskvällen, jag ska även dricka på lagfesten på lördag :D

Verka som lagfesten blir hos mig också..Fast ska försöka få den hos någon annan. Jag har riktigt lust att sticka till hotellet sen så bättre vi är hos någon som är yngre som kan sitta kvar med resten av truppen typ.. så jag som är äldst kan sticka ut ;)

Jag har blivit onyttig! Jag har inte tränat på två dagar, jag har käkat mina bullar, jag ska dricka alkohol och jag ligger bara i sängen och pluggar. Mitt nya liv efter fotbollen. Nee då. Jag ska träna men palla inte i dag. Ska börja nästa vecka på gymmet och köra stenhårt!


/Malin

Gick hit istället för skolan...



Fast! nu var det faktiskt så att jag tänkte åka till skolan! Jag har varit as tyst hela morgonen för jag trodde pappa låg och sov skönt, meeeen när jag ska sno hans bil så är den borta! Han har själv klart just i dag åkt för att golfa. Så nu har jag missat den här lektionen två gånger i rad! Fan...

"Ta tag i ditt liv för fan"

"Ta tag i ditt liv" sa min pappa till mig häromdagen. (För fan la jag bara till i rubriken, lät lite ..farligare.)

Det är just det jag ska göra nu! Jag måste verkligen ta tag i mitt plugg. Jag pluggar ju ingenting. Så igår kväll låg jag uppe till klockan ett och jobbade stenhårt med Nk! Ska göra det i dag med! Men dagens lektion är först och främst företagsekonomi.
Den börjar om drygt 25 min...Jag sitter bara i en lång tröja och trosor. Kanske dax att äta, ta på dig, borsta tänderna och åka dit?..Om jag har fattat det rätt så är det sista provet på det nästa vecka...vilket inte är så bra. Eftersom jag inte ha pluggat jääätte mycket på det och jag ska festa heeeela helgen... Jaja det löser sig. Först och främst NK och matten!


/Malin

Bullarna!

Gjorde två degar som blev lika många bullar som en deg skulle har gjort...Hängde ni med?

Som jag skrev innan så strunta jag i hur de ser ut utan det är smaken som är huvudsaken!


Efter, efter bild



KLAR ! :D


Nästan...



Efter bild!



Älskar att städa upp efter det roliga..

Besvikna

Min trognaste läsare blev besviken när jag la ner bloggen så för att ingen ska bli ledsen så starta jag den igen.

Ska dock ändra lite på innehållet!

Ingen fotboll! (förutom lagfest, om det har gått bra & årsfest)

Ta mer nya bilder!

bli roligare, som jag var i början!

Det kommer att bli en mer intressant blogg nu..hoppas jag iaf ;)
Snart kommer en bild på mina underbara bullar..Ni få inte bli förskräckade för hur de ser ut, det är smaken som spelar roll faktiskt!

förskräckade = rädda, skrämda

/Malin

RSS 2.0