Misshandlad

FANJÄVLAHELVETESJÄVLAF***A...



Nu vet jag hur jag skulle se ut om min kille skulle slå mig iaf.

Rött svullet ögonlock, min mun är sne p.g.a svullnad på ena läppsidan (armbåge) och så haltar jag.

Se hemsk ut...Fast kan jag fan förtjäna !

Nu lägger jag av med bloggen.

Jag är läskig..

Jag är rätt läskig


1) Vaknar med världens svullna öga som ömar...Snyggt! Det läskiga då, är att jag måste ju har nita mig själv i sömnen..utan att ha vaknat?! Vad är jag för person??


2) Bränt bort typ alla mina pengar nu...på shopping. Bli besviken på mig själv, Jag skulle leva på dessa pengar till julen! Bra Malin!!


Positivt idag är att det är match !! :D Fast jag få inte ladda än :P Sen är det rätt kul att förlunda inte har förlorat en match än! Tvingade jennifer att kolla på hockey igår mohah ;)

,/Malin

Lugn dag

I dag har jag bara varit ..med mig själv ;) Har gått två riktigt låånga promenader med hunden och tänkt en massa. Sen så har jag städat hela huset (som jag alltid gör när jag är själv). Att säga att jag har pluggat är väl att överdriva men har iaf gjort klart uppgiften för den här veckan och tänkte lägga mig nu och läsa igenom nk innan jag somnar.

I morgon ska jag upp vid sju (!) för att gå en låång promenad med hunden för att sedan sticka till jkpg med jennifer för att shoppa :D Ska bli as kul! Sen blir det tacokväll här hemma med någon bra film :)


/Malin



Annorlunda Malin

Jag tycker att jag kan se så annorlunda ut från dag till dag. Typ som de fotorna som jag har lagt ut. Kanske bara jag som tycker det, men jag gillar det iaf. Har lagt ut rätt...konstiga bilder på senaste som kanske inte passa in i texten, men hittade lite gamla bilder som jag ville lägga ut.

I helgen är jag ensam hemma med bobby igen! Då måste jag fan plugga! Fast på lördag blir det att träffa Jennifer och bara slappa och söndag är det match :) Blir nog en bra helg!


/Malin

Hockeynörd :)

Kollat på Frölunda - Brynäs nu :) Tre härliga poäng till götet igen! De har inte tappat ett poäng än, fast säsongen har ju bara börjat men det känns bra! Jag har inte varit så hockeyintresserad på några år nu.. Hade en period i högstadiet som jag kollade rätt mycket men sen tappade jag intresset men nu är det tillbaka! Kanske för det går bra nu ;)

Haha ni kommer att tycka att jag är patetisk nu :P Meen jag har redan börjat funderat på julklappar...hah jag älskar verkligen att köpa julklappar! Så tänkte ge pappa en hockey match ! I Göteborg då, så bjuder jag på matchen och maten och han på bensinen ;) Äsch jag hinner nog att fundera mer på det ..Jag är stööörd :)

Bara för jag skrev att jag tyckte att matte vad kul så fastnade jag helt på ett tal så har inte räknat alls mkt i dag. Tack och lov hjälpte min nv-nörd elin mig! Mycket snällt! Jag har faktiskt fått bra användning av nv på senaste. Skönt att Nv finns :)


/Malin




Hahah jag och jennifer lekte top model för ett par härliga årsen ;)

Höst

I dag är det höst. Tycker om det faktiskt. Ska ner till stan strax för att köpa lite smink och kanske några byxor. Annars i dag hade jag tänkt att sticka till gymmet men hälen har blivit sämre så känner att jag kan lika med köra lite styrka här hemma. Sen blir det plugg resten av dagen. Börja faktiskt tycka att matten är lite rolig.. :P Jag har typ alltid hatat matte så det är positivt ;)

Först nu innan stan blir det top model ! :D

/Malin












Bildbomb :)

vikt?

Kom på att jag inte har nämnt något om min "bantning". Det går bättre än förväntan! Jag har inte ätit en godisbit, chips eller sånt skit på 1½ veckan! As bra ju .. ;) Fast jag har ätit lite kakor och bullar så har ju inte varit så nyttig ändå. Men tar en sak i taget. Att äta är en rätt social sak. Så känner att jag vill inte sluta fika om nån bjuder eller om man går på stan t ex.

Det känns iaf som jag bli piggare och mår bättre nu när jag har slutat med allt socker, fast det sitter nog bara i huvudet ;) Har dock inte kollat vågen så kan inte skriva om jag har gått ner i vikt eller om jag ligger på samma (uppåt kan det väl inte gått?).

Jaja kom bara på det! Snart blir det sängen! Natti natti


/Malin



Fotboll och annat skit :)

Mitt liv är verkligen upp och ner. Ena stunden vill jag bara sjunka ner under jorden och försvinna, medan i andra stunden så ler jag hela tiden och livet känns underbart. Jag är verkligen en känslomänniska. Fast jag tror inte jag visar det så mycket utåt. Jag har aldrig viljat visa att jag är sårbar eller att nån kan skada mig, men ha börjat inse att man kanske måste våga öppna upp sig och visa sina känslor för att vinna?

Blev glad i dag på träningen ! Fick lite beröm för den senaste matchen och jag blev as glad. Det har verkligen gått så dåligt på senaste och jag har inte varit som jag bruka vara på planen. Ändå så haltade jag igenom matchen i 60 min. Kanske ska nämna hälen. Jag tror det är en blödning så det känns ju inte som det är jätte farligt iaf. Så jag tränade faktiskt i dag..Haha tränarna och laget tyckte jag va störd, men om det bara är en blödning så blir det ju inte värre. Smärtan kan jag ju stå ut med. Gick ändå helt ok på träingen. Fick använda huvudet lite mer än fötterna som jag gillar :) Vi vann även inläggstävlingen ! :D

I morgon ska jag, Jennie och bedina gå på stan och fika :) Ska bli mysigt att träffa den lilla tösen igen ! Sen blir det lektion och plugg. På kvällen blir det fotbollsträning. Najs dag!

/Malin

AJ!

Skadad igen!...oväntat? Nej, jag bli jämt skadad. Oväntat att det inte är knäet? Ja, denna gången är det hälen som fick sig en smäll. Fast det är nog bara en smäll så kommer nog gå över till torsdagsträningen (det måste göra det), sen i helgen är det förhoppningsvis den sista hemmamatchen för det här året. Det är sjukt jämnt! Fast vi ha bra förutsättningar. Om vi Vinner våra två matcher så är vi säkrade en kvalplats iaf, fast skulle ju helst vilja hamna över sträcket. De andra lagen har rätt svårt motstånd kvar så få väl hoppas på lite tur oxå.

I dag annars så struntade jag i dagens lektion, utan tänkte jag kunde plugga hemma som jag har gjort för en gång skull :)
Tänkte åka bort till träningen senare för att köra lite styrka på de delar jag kan träna och sen det bästa till sist! ....ENSAM MAMMA SÖKER !! :D

Nu ska jag göra en uppgift till naturkunskapen !

/Malin

Hej då.

Nu sticker jag ner först till linnea sen vidare ner till stugan :)

Eftersom jag inte kommer att skriva på heeeeela helgen så få ni en lite bild nu innan jag sticker! Najs va? ;)
Haha provet gick bra förresten ! :)



Prov..

Ha prov snart...efter jag har fått i mig lite mat. Ska göra det hemma vid datorn så kan ju använda boken o så, men eftersom man få göra det måste det ju vara as svårt. Gissa hur mycket Malin har pluggat när hon fick reda att hon kunde använda boken..just det naada. Så innan jag börja med provet ska jag läsa igenom boken en sista gång. Snälla, snälla och snälla gör så jag klara det ! Lova att plugga satan nästa prov!!

ööh japp bad till gud lite som ni märkte.. Snälla...

/Malin



Tandlös?

Jag kan sådär vicka med mina framtänder...Det ska man väl inte kunna? Tänk om de ramla av! :O Jag kan inte heller sluta, vilket kanske inte är så bra?

Aja i dag har jag iaf gjort allt utan pluggat som jag skrev att jag skulle göra men ska göra det nu så har ju egentligen gjort allt jag skulle göra då! :D

Okej jag shoppade liiite i dag oxå..

Köpte världens goaste (träna göteborska) tröja på MQ och ett påslagan på hemtext...Ser ni att texten ha en konstig stil? Jag råkade klicka på nån knapp på tagentbordet så vet inte hur jag få bort den.. Aja sen köpte jag ett säsongskort för hv 71s matcher..Nee skoja bara men jag är riktigt sugen på att åka och kolla på hv - frölunda! Ha saknat hockeyn lite...fast jag är inte speciellt intresserad, men det är ändå mysigt att sitta och kolla med pappsen och ännu mer roligare nu när frölunda slog växjö med 2-0 :)

Nu blir det plugg, för ha naturkunskapsprov på fredag! Efter provet blir det stugan :) Sen tillbaka snabbt på söndag för match i Egnahem !

/Malin



Gos tröjan! :D Känns som man har på sig en filt :)










Trööött

Vi var fyra styckna som kunde träna idag. Okej b-laget spelar i morgon så alla dom va inte med men ändå! Trodde det skulle bli en lugn träning då..men icke. Ha sprungit rätt bra i dag. Hade ingen ork..hann inte äta innan träningen så hade inte jätte mkt energi i kroppen.Är iaf hemma nu hemma så har precis proppat i mig lite lasage, gott :)

I morgon blir det först företagsekonomi, gymmet, jkpg och sen plugg o bonde söker fru ;)

/Malin

Mobbad...

Blivit mobbad som fan i dag på träningen... Okej jag tänkte inte nämna det men för att bloggen ska bli liiiite roligare så kan jag ju göra det. I lördags vann vi med 3-2, meen det var bara hvgif spelare som gjorde målen. Gissa vem som gjorde bägge deras?? Det är så underbart att det just skulle vara jag som gjorde två självmål. TVÅ!

Jaja så i dag på träning så handlade allt om mina mål. Tex: Å nej jag kom på malins lag, du kan ju försöka skjuta i rätt mål, målvakten i samma lag: vilket hörn skjuter du i så jag är beredd?

Meen jag va fan bra i dag på träningen så det kan de inte säga något om! Va het på huvudet! Så struntar faktiskt i målen...nee jag kommer aldrig glömma det. Där har ni anledningen vrf jag gick ut ensam i lördags!

Nu ska jag soooova! Natti


God morgon!



Snart dax för dagens lektion! :)

- 2kg

Så ja ! :) gått ner 2 kg sen igår! :O Min vikt är verkligen ojämn. Skönt att det händer något så snabbt iaf!

Var ute igår..själv! Haha både jennifer och linnea ville inte ut men jag kände att jag var tvungen att dricka. Så jag satt här hemma med linnea och förfestade medan hon drack vatten ;) Det var en helt okej kväll! Kul att träffa folket igen.

Idag så ska jag ut till rösa för att ta med hundarna ut till skogen så de få springa av sig. Orka inte gå med dom samtidigt så är skönt att slappa dom där ute. Sen blir det filmkväll med linnea, ska kolla på - hur många lingon finns det i världen.

Lugn söndag, gillas !


/Malin




Haha ser rätt sliten och trött ut..efter utgång som ni förstå då

Drömmar

Sjukt vad jag drömmer konstiga drömmar nu för tiden.

I veckan drömde jag att jag va en smurf? Som åkte i väg med andra smurfar till en paradisÖ där det fanns ett äventyrsbad...Jag var faktiskt en väldigt söt smurf :)

I natt drömde jag om Stefan Liv.. Typ att jag skulle få vara med han en hel vecka när han tränade för jag ville tydligen bli hockeymålvakt. Pappa köpte en lägenhet till mig bara för jag skulle kunna vara med hela tiden. Det va en rätt häftig dröm.

Har väl tänkt en del på Liv i veckan...och kanske på smurfarna.

Har iaf varit vaken sen halv åtta idag! Tog en halvtimmes promenad med hundarna och ätit en bra, nyttig frukost!

/Malin

Nu j*vla !

Så nu har jag bestämt mig! Jag ska ner i vikt nu. Så trött på att inte trivas med min kropp, så nu fan ska jag göra något åt det!

Jag har ju då liiite problem att jag är världens godisgris. Älskar verkligen godis, om jag inte skulle tränat så skulle jag vara en riktig tjockis kan jag lova :P Men jag är även en riktigt tävlingsmänniska som hatar att förlora så jag ska börja tävla mot mig själv. Så varje gång jag synda (jag kommer att göra det) så ska jag skriva det i bloggen. Kanske låter löjligt men då kan ni ju se att jag sköter mig och jag kanske jag kan förstå hur mkt godis och socker jag äter egentligen. Okej ni strunta väl fullständigt i vad jag äter och inte äter men det är min blogg och det är jag som bestämmer ;)

I morgon är det MATCH! :D Jag är taggad som fan! Synd bara att min kondition inte är den bästa, men jag ska springa satan i morgon ändå! :)

Gissa om jag har pluggat något förresten? ;)..Ne just det! Jag har suttit och kollat på hockey, är på en canal + kanal som sänder om olika hockeylag i elitserien, i dag var det om fbk. Kollade en lite stund men slog över till milan - lazio för nån timme sen...Låter som en kille ju. Aja innan jag släcker lampan ska jag läsa lite naturkunskap iaf.

/Malin

Shopping-ångerst

Bläää fick akut shopping begär så åkte ner till stan och slösas upp för mkt pengar. Försöker skylla på något vrf jag gjorde det. Här är några saker jag har kommit på:

* Jag behövde verkligen detta.

* Jag ska plugga hela kvällen så förtjänar lite kläder som tröst.

* Jag ska inte handla mer i höst

* Köpte bra saker

* Jag hjälper affärerna i vetlanda att inte gå i konkurs

* Jag shoppade inget förra helgen (förutom en body lotion och det räknas inte)

* Jag är tjej och vi måste handla

Kommer nog på fler sen..

Jaja här är lite av det jag köpte iaf! :)


En rosa gant skjorta som jag hittade i lilla butiken


Ett par svarta stuprörs jeans från vero moda


En vit top från vero moda


En svart halsduk från Vila




Ikväll är det jag, chokladen och naturkunskapen ! :)

Regn + sex and the city 2

Låter rätt bra va? Förutom då att jag mår pissdåligt! och att jag blev uttvingad av två hundar här hemma för att gå en långpromenad i spöregnet. Har iaf börjat bra med plugget så gjort klart en del iaf :) Tänkte plugga lite till om min huvudvärk ville släppa lite.

Vi förlorade matchen ..igen. Förstå inte vad vi håller på med. Spela hemma nu på lördag och det är en måste måste måste match!

Nu något helt annat. Jag har kommit fram till att jag måste börja planera. Måste försöka hålla kontakten med mina vänner ju som nu ha flyttat så blir att jag måste planera mina samtal med dom i veckorna. De är ju uppe i skolan och nollingen nu och jag ha min fotboll så det behövs planering. Sen måste jag börja planera mitt plugg....Okej det var inte mkt att planera men mkt för lilla mig som alltid bruka rycka på axlarna och säga att det löser sig. Måste planera att åka upp till linköping, jkpg och ner till växjö några helger framöver!

I helgen blir det lugnt. Pappa och mamma ska ner till stugan så jag kommer vara själv hemma med två hundar. Sen är det match på lördag, om min feber och huvudvärk är borta vill säga. Är rääätt sugen på att gå ut...eller inte på att gå ut egentligen men på att dricka så kanske ska sitta här hemma med hundarna och bli full? Sen ska jag tvinga mig själv att pluugga!

bra helg va? ;)

/Malin

spela? inte spela? spela? inte spela?

Blivit sjuk i natt. Känns bra! Match i dag. Fundera lite hur jag ska göra...

Jag kommer att åka med, men vet inte om det är bättre att låta någon annan spelare ta min plats eller om jag ska köra. Jag brukar faktiskt spela bättre när jag är sjuk:P haha jag kommer att spela i dag. Bli nog bättre ikväll :) Ha precis tagit en tablett och fick i mig lite mat. Morgondagen vill jag inte tänka på om jag spela.


Nu blir det promenad med hundarna, sen plugg och sen bort till samlingen!



Skit-dag

Inte haft sååå bra dag. Huvudvärk + magvärk + mattelektion är ingen bra kombination. Träningen gick även den skit. Ha verkligen inget självförtroende just nu. Så fort jag kommer bort till fotbollen så får jag negativa tankar om mig själv. Känns som det är nu när vi ha så många "måste" matcher kvar så måste vi mer "erfarna" spelare kliva fram (jag är näst äldst i laget så tror jag räknas med där). Men morgondagens match så har jag lovat mig själv att jag ska tänka att jag är bra! Och inte lacka för nån fel pass eller nåt sånt. Vi har ett riktigt starkt lag i morgon så jag hoppas verkligen att vi få med oss tre poäng hem!

Nog om fotbollen. Håller på att läsa naturkunskap b nu på distans. Gick in i dag för att se hur mkt det var att göra...fick lite panik. Ska ha läst as många sidor redan, men eftersom jag inte ha haft boken så är jag rätt efter. I morgon blir det alltså en riktig plugg dag! Jag ska verkligen försöka anstränga mig med plugget nu.

/Malin




Haha min sovfrissa blev det i dag och osminkad! Skitdag som sagt :)

RSS 2.0