Jag är bra...

Händer absolut ingenting i mitt jätte roliga liv just nu... Sämst på fotboll har jag blivit, jobbet var typ en lögn. De har börjat avskeda folk nu så kan ju glömma det. Ha kommit i min lilla kris nu. Härligt! Är så glad och positiv till alla just nu.

Ett ex)

Jag ska för första gången träffa min företagsekonomi lärare. Är rätt sur och trött, vill bara sticka ner till gymmet. Så när vi sitter och snacka så frågar han vrf jag ha valt att läsa den här kursen... Gissa vad smarthuvudet säger då.

- Jo men om jag ska få studiebidrag måste jag läsa en kurs till och så blev det den här.... Han satte nog mitt betyg där direkt.

Älskar mig själv!


/Malin

oreda, vinst och bråk :D

Ser förjävligt ut här hemma. Brorsan och hans tjej har flyttat hem hit till torsdag innan de få sin nya lägenhet. Ligger saker precis över allt. Få lite panik.

Ska strax och lugna ner mig med lite fotbollsträning :) Ska bli kul! Just det kan ju nämna att vi vann i fredags :D Fan vad glad jag va hela fredagen och hela lördagen (jag är glad nu med). Haha kanske ska nämna lördagskvällen. Vi hade grillkväll här hemma. Mamma och Pappa var ju nere i stugan så tobbe hade bjudit hit några kompisar och sen kom crille, jennie och bedina hit oxå :) Allt var bra tills ett stor bråk mellan ett par bröt ut! Alla andra stack hem då, medan jag, tobbe o deniz fick sitta kvar och lyssna. De skrek helt sjukt på varandrar. Att de inte gick hem och tog det hemma, aja. Fast det var ju lite intressant att lyssna på :P Bråket handlar som i de flesta fall, svartsjuka. De gjorde till och med slut. Men är nu tillsammans igen. Haha typ 30 årigar ?? Jaja.

Neee nu ska jag packa ihop väskan! Ha det!

/Malin

Matchdag!

Hemma match i dag! En måste match oxå. Med en febrig målvakt och en foward som inte kan spela för "ont i låret"... Jag bli liiiiite lack, när matchen är så jävla viktig så är det väl bara att komma hit och spela. Få ju vila hela helgen. Jaja skit i det! Vi måste iaf vinna och få tre poäng i dag! Jag ska vara king ! Jag ska springa, jag ska snacka, jag ska hälpa och jag ska göra mål. Låter det bra? haha jag är lite för övertaggad.

Annars i helgen blir det lugnt. Funderade på att sticka ner till stugan, men tror det är full rulle där nere med massa kusiner o så. Så blir väl att stanna hemma ensam. Vi få se hur det blir!

/Malin



blå stortå borta = inflammation...

Har gått med en blå tå under hela sommaren. Tillsist (i måndags) fick jag nog! Så tänkte jag kunde hjälpa den att lossna. Okej det låter lite äckligt, men det var inte det. Meen jag fick ju bara bort halva nageln. Så igår kväll efter fotbollsträningen känner jag hur hela tån dunkar och det gör riktigt ont. Jag trodde nån kanske hade stämplat mig eller nåt sånt så tänkte inte vidare på det. Sen när jag skulle lägga mig. Då satte det igång på riktigt. Kunde verklingen inte sova. Hade så sjukt ont så gick upp och tänkte att jag måste ju få bort halva den nageln som satt fast............ hahha jag är störd va fan ska ni veta nåt om min tå..

Just det!! I dag avgörs det om jag få jobbet eller inte! Sen i dag ska jag ringa arbetsförmedlingen att berätta vad jag har gjort för något den här månaden m m. Sen ikväll ska jag till lärarcentrum för att snacka om de kurser jag ska plugga till nu i höst. Just det, vi få ju inte glömma min tå..jag hatar, Hatar verkligen sjukhus så vägra åka upp med den så ska sticka till apoteket för att köpa nån salva som minska inflammationen och värken. Så ha den del att göra! Måste ju hinna ut med hunden och äta något. Blir ingen träningen i dag. Dåligt men mina ben är ur funktion.


/Malin

Träna!

Cykla (!) ner till gymmet :) Ska köra slut på mig själv i dag!!




Fan vilket krull jag har XD

Jobb?

Varit på en typ arbetsintervju.. Gick bra, tror jag ;) Det kändes som han gillade mig iaf. Skulle vara så skönt om jag fick jobbet! Vill jobba ett år och spara massor med pengar. Sen måste jag sticka från Vetlanda. Vill inte vara kvar här resten av mitt liv. Mamma kommer iaf tvinga bort mig här ifrån. Hon klaga ibland att inte hon stack i min ålder så nu ska jag göra det hon aldrig gjorde ;)

Hade tänkt att gymma i dag men känns inte lönt nu, eftersom jag träna fotboll ikväll och bli lite nära in på. Fundera på att städa rummet. Ha slängt en massa kläder på golvet innan utgången i lördags. Få alltid damp när jag ska välja kläder...

Jaja, ha det bra!


/Malin

Konstig, men roligt

Blev en konstig men rolig kväll :) Förfestade med Jennifer och hennes kille och hans polare. Blev en rätt lugn förfest, så kom inte igång jätte mycket. Blev piggare när vi började gå till hotellet ! Var ju faktiskt rätt många ute och roliga typer :) Fast var nog rätt lugn igår. Gick runt mellan borden och snackade med allt och alla. Blev inte mycket dans. Men det var trevligt !

Nu behöver jag inte gå ut till hotellet på nån månad till ;) Nästa helg kanske det blir jkpg, vilket skulle vara nice :D

I dag väntas planka! (om jennifer piggna till)


/Malin

Fotboll !

Blev gymmet innan i dag och nu är det strax dax att sticka och kolla på div 6 fotboll i regnet. Brorsan spelar mot skede i dag. Tror dock inte han kommer att spela klart matchen utan kommer få kliva ut p.g.a sitt knä.

Annars händer inget speciellt förutom att tobbe och deniz är här :)

/Malin



Det regnar.

Åååh jag hatar mitt minne.. Hade tänkt skriva något roligt på bloggen men medan jag loggar in så glömmer jag bort det! Jag börja bli rädd för mig själv. Mitt minne är verkligen sämst. När folk på måndagsmorgonen frågar - vad gjorde du i helgen. Då måste jag verkligen tänka igenom och då tror ju alla att jag var as packad, för jag inte kommer ihåg.

Har iaf sovit länge i dag till klockan elva! Bra, för pappa jobbar natt så måste ändå vara tyst här hemma. Vädret gör ju att man vill ligga kvar i sängen hela dagen. Men det ska jag icke göra! Jag ska åka till gymmet. Japp för nu ha jag bestämt mig! Jag är 20 år gammal och vill ha snyggare kropp, men ist för att klaga på den hela tiden så kanske det är dax att göra nåt åt det!? Så ska minska drastiskt på godiset! Det är ett måste! Sen springa mkt mkt mkt mkt mer! Fast har match i morgon så blir cykling på gymmet i dag och sen träna överkroppen.

Nästa sommar ska jag inte försöka dölja min kropp! :)




Typ nåt liknade? :P haha jag behöver en PT om jag ska greja detta!

Helt ok

Känns som livet flyter på bra nu :) Vet hur det var förra gången jag var arbetslös men har inte upplevt den känslan än. Börja ju plugga nästa vecka vilket gör att det känns som jag syssla med något på dagarna iaf ! Ha ett jobb på g iaf som nog skulle passa bra till lilla mig :)

I morgon är det helg igen ! Fast vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Bli nog gymmet i morgon, sen en vanlig hemmakväll.

På lördag är det match i vimmerby och sen när jag är tillbaka vill jag uuuuuut ! :D Ha köpt en as mysig byxdress på nelly ju så skulle vilja använda den innan det blir för kallt på kvällarna nu. Sen är jag faktiskt riktigt sugen på alkohol (A)

På söndag ska jag och Jennsan sticka ut till sandsjöbaden för att äta planka :) Och sen blir det filmmys på kvällen! Bra helg:D


/Malin

Onsdag!

Fast vi börjar med tisdag! :) Hittade verkligen allt jag skulle köpa!

Köpte en kappa/jacka som var lite längre, exakt en sån jag ville ha. Okej jag ville helst ha en mörkgrå men det blev mörkbeige ist.

Köpte ett par svarta jeans! Inte nog med det så hittade jag ett par blå (vanliga) jeans oxå! (Hatar att shoppa jeans, så är as nöjd)

Lite underkläder (som jag behövde fylla på med)


En mörkblå lite tjockare tröja som jag ääälskar! :)


Sist men inte minst så vet nog alla vad det är som känner mig... Ett par högklackade skor.
Mina sista jag köper på ... detta året iaf! Fast de jag köpte nu var inte speciellt höga så ska använda dom i vardagen.

Rätt nice shopping iaf :) Hoppas på att få hämta ut mina paket från nelly i dag så jag kan börja fixa med kläderna :)


Tillbaka till verkligen i dag alltså.

I dag ska jag fixa så jag få lite csn bidrag eftersom jag ska plugga till några ämnen i höst. Sen ska jag söka lite jobb...Efter jag ha fixat till mig så fundera jag på att hälsa på brorsan och jennie o bebben :) Sen spela b-laget i dag på vallen så blir att sticka ut dit och titta :) Det är ju derby mot landsbro! :) Just det sen har jag ju lovat att fixa mat i dag. Få försöka hinnna med det nån gång oxå då ;)

Jag tänkte lägga upp lite bilder på kläderna, när de från nelly kommer oxå så ni få se vad fint jag ha köpt ;)
Nu måste jag dock starta min dag så jag hinner med allt!

Ha det!

/Malin














Jkpg nästa

I morgon blir det jkpg med linnea :) Shoppa svarta jeans, ett par tjockare stövlar och massa koftor! Sen fan är det slut på shopping.

Matchen gick piss..både för mig och laget så skit i den.


Har iaf haft en as mysig helg :)

Natti natti

Dax att göra slut...

..med shoppingberoendet. Precis efter förra inlägget gick jag in på nelly och köpte hem ett par svarta skinnshorts, en vit byxdress och ett par trosor :) Men nu är det bara ett par svartajeans jag behöver (och en ett par lägre klackskor), sen blir det absolut inget mer! Jag ha shopping förbud sen till obestämt datum.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen och vara där inne i minst en timme. Ska skrupa kroppen, fila hälarna, hårinpackning och raka benen :) Kommer känna mig så sjukt fräsch sen !

/Malin



UnDeRbArT :D

Äntligen tillbaka till träningarna och matcherna :) Under veckan har det blivit, tre träningar och två matcher och i morgon är det igång med höstsäsongen igen! Nervös? - Jaa!, men fasen vad kul det ska bli! :)

Blivit faster (som det flesta vet nu) så har varit nere på stan i dag och köpt lite presenter! :) Köpte lite till mig själv oxå....(A) Pappa få damp på mig. Han tror jag kommer att vara med lyxfällan när jag flytta hemifrån. Jag kan erkänna att det har blivit en del kläder nu, men jag tycker jag få unna mig lite.

Blev två söta blusar i dag iaf :)

Är så sjuk sugen på att gå ut och dricka lite ikväll, men som sagt match i morgon så bli slappkväll med linnea och en bra film. Det bli nog bra det med, skönt att slippa vara bakfull iaf !


/Malin

RSS 2.0